Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazit výsledky od 31 do 41 z 41

Téma: Knife challange od GS

Ex-admin Avatar uživatele zyx
    Datum registrace
    Nov 2011

Re: Odpověď: Knife challange od GS

Citovat Původně založeno KOFOLAzGS Zobrazit příspěvky
    Acer pozměníme na 3on3, aby se vám žilo líp
    Cože? Nechápu. Hrálo se nám super 5v5 a jsme s výsledkem spokojeni, přestože jsme prohráli a žijeme si bezvadně. Přece jen jsem byl jediný admin, který hraje knife, a i přesto to bylo dost vyrovnané.

Administrátorka Avatar uživatele Britny
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    V pohodlí domova

Odpověď: Knife challange od GS

Takže nastala menší komplikace, chyba na mé straně, dostal jsme na víkend šichtu a nemoh jsem přijít. Takže bysme to splácli tento víkend. S tím, že Acer pozměníme na 3on3, aby se vám žilo líp :) Omlouvám se.
    Nevím v čem jako měla být chyba? Datum ste stanovali vy a my se přizpůsobili, všechno bylo naplánované a nakonec někdo od vás řekne, že nikdo nevěděl o GO turnaji? Dota se zruší 2h před začátkem. Z vaší strany absolutně špatný přístup a ještě si tu další datum určíte opět vy? Docela trapas.
    Člověk si nemůže zachovat věčný život, ale může si zachovat věčné jméno

STEAM REP BRITNY

Re: Knife challange od GS

Ako som už v af napísal. Ak sa to bude robiť zas, tak nech sa vyberú nejaký ochotný ludia z Kotelne a z GS a nech sa to rieši nejako verejne aby sa o tom každy dozvedel a aby sa nazbieralo dosť hráčov.

A na určenie termínu ste mali pokus vy chalani z GS a teraz by sa patrilo nechať si vybrať nás. A skúste si to tam potom nejako dať vedieť aby sa nestalo to čo teraz.
    a myslím si že každý víkend turnaje byť nemožu, nemali by byť

Nováček Avatar uživatele KOFOLAzGS
    Datum registrace
    Dec 2014
    Umístění
    Karviná / Marseille / London

Já jsem úplně pro, aby se to řešilo nějak neveřejně. Někdo s kotelny by to měl řešit přímo se mnou, já to tu psal asi 3x, jenže bohužel nikdo se nenašel.

Chyba byla u mě. Já měl na starosti organizaci týmů, kromě LOL, proto to vxypadalo, jak to vyxpadalo, dostal jsem směnu, takže jsem nemohl přijít. Znovu říkám, že bych to rád řešil přímo s nějakým člověkem, jenže to tu moc nejde...

Ex-admin Avatar uživatele KeYo
    Datum registrace
    Mar 2013

však bol s tebou v kontakte Because.. ale v deň toho turnaja si tu nebol bol si na steame off.. tak ako to mal s tebou riešiť?
    "Kto si umýva kok*t, ten si nemusí umývať ruky" Čajo

Ex-admin Avatar uživatele Fhacker
    Datum registrace
    Nov 2012
    Umístění
    Banská Bystrica

Ak chceš niečo riešiť píš mi na steam...

Datum registrace
    Nov 2011

Re: Odpověď: Knife challange od GS

jenže to tu moc nejde...
    jak toto můžeš napsat... Z poslední zkušenosti je zkušenost tá, že zorganizovat to umíme líp.

Stálý člen Avatar uživatele The Keox
    Datum registrace
    Apr 2014
    Umístění
    Praha

A nechcete si misto nejaky CS:GO, LOL, Dota atd. si dat proste Knife nebo Classic v 1.6 jak uz napovida nazev threadu?

Stálý Maniak Avatar uživatele Ridik :D
    Datum registrace
    Jan 2014
    Umístění
    Vsude :D

Já jsem úplně pro, aby se to řešilo nějak neveřejně. Někdo s kotelny by to měl řešit přímo se mnou, já to tu psal asi 3x, jenže bohužel nikdo se nenašel.

Chyba byla u mě. Já měl na starosti organizaci týmů, kromě LOL, proto to vxypadalo, jak to vyxpadalo, dostal jsem směnu, takže jsem nemohl přijít. Znovu říkám, že bych to rád řešil přímo s nějakým člověkem, jenže to tu moc nejde...

To vam na GS v admin foru nejde vytvorit tema kde napises ty kravoviny a tma se vse napise atd. prej spatna komunikace je opravdu tezke ucinit misto sebe nahradu...
    Jakákoli provokace může být tvrdě trestána.

A cenzura vládne.

Nováček Avatar uživatele KOFOLAzGS
    Datum registrace
    Dec 2014
    Umístění
    Karviná / Marseille / London

Asi po 5. tu napíšu, že jsme tu ten víkend nebyl, protože mi byla dána 24 hodinová šichta. Většina z vás netuší co je to práce, ale až budete starší tak to pochopíte. Dozvím se od někoho datum konečně? jak mám něco skládat, když neznám datum?

Datum registrace
    Nov 2011

Podívej se co napsal Ridick a nepiš kraviny. Určitě jsi nebyl jediný, kdo věděl o turnaji a jestli je mezi vámi někdo zodpovědný, mohl to vzít na starost, což se nestalo, tak to nesváděj na nějakou práci. Stačilo pár minut a napsat.
    Většina z nás je více zodpovědná, než vy, co tvrdíte, že chápete pojem práce, resp. zodpovědnost. geez

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 75 users browsing this thread. (0 members and 75 guests)

Pravidla přispívání