Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 20

Téma: Damage

Profesionální člen
    Datum registrace
    Dec 2014
    Umístění
    Nová Dedinka

Damage

nešlo by opraviť to ukazovanie poškodenia lebo sa mi stáva že ukáže že dostanem dmg 75 a som dead a pritom mám 195 HP a este nepočítam obranu som comm ako je to len preto chcem aby som vedel kolko dostavam dmg aby som vedel o kolko mi ubral viac jak mam hp aby som vedel upraviť staty

Pokročilý člen
    Datum registrace
    Feb 2014

Odpověď: Damage

Ono to ukazuje jenom dmg, které dostaneš specialní vlastností či itemem. viz. hitne tě s awp a úkaže ti to, že ti to ubralo 80dmg. Ale k tomu přičti i 100dmg od awp

Expert člen
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    CZ

Citovat Původně založeno Exot Zobrazit příspěvky
    nešlo by opraviť to ukazovanie poškodenia lebo sa mi stáva že ukáže že dostanem dmg 75 a som dead a pritom mám 195 HP a este nepočítam obranu som comm ako je to len preto chcem aby som vedel kolko dostavam dmg aby som vedel o kolko mi ubral viac jak mam hp aby som vedel upraviť staty
    Od toho je příkaz /hp
    Ukáže ti kam si to od toho hráče schytal a teď nevím, jestli to ukazuje i za kolik celkově.

Expert člen
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    CZ

Stejně to COD už nemá cenu ani hrát, stačí mít VIP a věčně hráčům padají uranky, s kterýma i takové, jako bylo comando dávají už dokonce na 3 až 5 rány m4 celejch 260 hp a 50,62% obrany. a to má být comando nejsilněší a i blbé mpčko s urankama ho dá na 5 ran ... prostě COD R.I.P. je jen pro vip.

Pokročilý člen Avatar uživatele Mocho
    Datum registrace
    Jun 2013

Citovat Původně založeno shootradar Zobrazit příspěvky
    Od toho je příkaz /hp
    Ukáže ti kam si to od toho hráče schytal a teď nevím, jestli to ukazuje i za kolik celkově.
    Ukazuje to i celkově kolik si vzal.

Nováček Avatar uživatele MODERNWarfare
    Datum registrace
    Feb 2015
    Umístění
    Zlín

shootradar zas takové srač... tady nepiš mám vip a uranky sem nedostal tak týden a když já budu mít uranky a týpek bude mít nts např. 4 tak asi nemám moc velků šanci a ještě pokud bude mít nějaké ty plukovníkové náboje tak už ta šance je minimální

Pochybuji, že zrovna Kotelna by tu dala VIP ve verzi pay to win. To je naopak portál, kde se snaží hru udržet v rovnováze a co nejmíň zvýhodňovat hráče. Pokud vím, tak za VIP v COD jsou snad jen bonusové expy + rezervovaný slot. Pokud tu jsou itemy navíc, tak by měl Kotel popřemýšlet o nějaké změně.

Nováček Avatar uživatele MODERNWarfare
    Datum registrace
    Feb 2015
    Umístění
    Zlín

Grakon pokud si byl někdy na nějakém jiném portále a podívat se na COD tak víš, že tam mají např. i 20 class jen pro vip a to samé i u itemů a je velká pravda, že na kotelně je COD tak vyronané, že by to ani víc nešlo, jinak pro vip je jen jeden item a to uranové náboje které ti přidávaj dmg jak platinové náboje akorát vetší. Takže podle mě nemusíme kotlovi přidávat práce.

Citovat Původně založeno MODERNWarfare Zobrazit příspěvky
    Grakon pokud si byl někdy na nějakém jiném portále a podívat se na COD tak víš, že tam mají např. i 20 class jen pro vip a to samé i u itemů a je velká pravda, že na kotelně je COD tak vyronané, že by to ani víc nešlo, jinak pro vip je jen jeden item a to uranové náboje které ti přidávaj dmg jak platinové náboje akorát vetší. Takže podle mě nemusíme kotlovi přidávat práce.
    Aha, v tom případě nechápu, na co si tu stěžujete...

Expert člen
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    CZ

Já psal jen to, že uranky jsou první změnou, kterou můžou mít jen VIP. Jen doufám, že budou poslední a nebude se nic dalšího přidávat. V tomhle jsem to myslel ...
    A ModernWarfare s tebou nemá cenu se tu o něčem hádat nebo tobě něco vysvětlovat, protože vidno, že ty to stejně nepochopíš.
    Každej mě dá za pravdu, že např. nejodolnější class comando zhebne s full obranou a hp na 4 až 5 ran i od mpčka classu Fire support. Přitom ani ne před rokem by to nedal ani na 2 zásobníky ...
    A to není jen u comanda, lvly 200, které by měli vydržet nejvíce zhebnou i na 3 rány a to už je co říct.
    A už na to kašlu a nebudu furt se snažit něco tu psát ohledně změn či chyb. Stejně to nemá cenu a logiku to do COD nevrátí ( logikou myšleno, že by lvl 200 měl aspoň něco vydržet).

Citovat Původně založeno shootradar Zobrazit příspěvky
    Já psal jen to, že uranky jsou první změnou, kterou můžou mít jen VIP. Jen doufám, že budou poslední a nebude se nic dalšího přidávat. V tomhle jsem to myslel ...
    A ModernWarfare s tebou nemá cenu se tu o něčem hádat nebo tobě něco vysvětlovat, protože vidno, že ty to stejně nepochopíš.
    Každej mě dá za pravdu, že např. nejodolnější class comando zhebne s full obranou a hp na 4 až 5 ran i od mpčka classu Fire support. Přitom ani ne před rokem by to nedal ani na 2 zásobníky ...
    A to není jen u comanda, lvly 200, které by měli vydržet nejvíce zhebnou i na 3 rány a to už je co říct.
    A už na to kašlu a nebudu furt se snažit něco tu psát ohledně změn či chyb. Stejně to nemá cenu a logiku to do COD nevrátí ( logikou myšleno, že by lvl 200 měl aspoň něco vydržet).
    Zajímavé, jak jsem tu nespočetněkrát slyšel a četl, že COD je o itemech a ne o lvlech a že je v pořádku, když si 1 lvl sundá lvl 200. Ty tu však píšeš, jako by to tak být nemělo, že 200 lvl by měl něco vydržet. Pak se divíte, že tu je zmatek v tom, o čem vlastně COD je.

Profesionální člen
    Datum registrace
    Dec 2014
    Umístění
    Nová Dedinka

lepšie by bolo podla mna keby bolo COD trocha viac na levelz a nie na itemy lebo teraz to je dosť oničom ked ja napr mam lvl 87 comma hral som zanho ani neviem kolko a dojde nejaky ss novacik a dostane platiky a notes a ja som skončil a rád by som sa ešte spítal prečo (možno sa mi to len zdá) ale niektorý comanda su odomna rýchlejší a pritom mam full kon .

Profesionální člen
    Datum registrace
    Dec 2014
    Umístění
    Nová Dedinka

aby bolo jasno súhlasím s shootradar
    a lepšie by dolo lebo fakt sa mi zdá jak keby niektoré clasy boly menej jak tie druhé v pohode ma sunda lvl 5 ak dostane itemy a to je podla mna nanič lebo ked do toho hrania investuju ludia tolko veľa a zdôrazňujem veľa času kým dosiahnu nejakého levelu rady by vydely výsledky svojej práce a nie ze mu ich nejaká LV 6 s notesom a platinkami zmaže za 3 sekundy
    mne by sa páčilo keby to bolo trocha ako v SH tak su 5 lahke ciele ale 40 su vyzva .

Ked chcete, aby to bolo o leveloch a nie o itemoch (co je logcike, kedze je tam skala levelov od 1 po 200), tak staci vratit naspat na 1 item. A bude to viac o taktike a classach a v neposlednom rade faktor vysky levla. Ked uz nie tak radikalne (pre mna je to navrat ku klasike) zaviest 1 item, tak aspon pri 2 itemoch zakazat kombinaciu offenzive a deffensive item zaroven. Hawk

Expert člen
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    CZ

Citovat Původně založeno Belinko12 Zobrazit příspěvky
    Ked chcete, aby to bolo o leveloch a nie o itemoch (co je logcike, kedze je tam skala levelov od 1 po 200), tak staci vratit naspat na 1 item. A bude to viac o taktike a classach a v neposlednom rade faktor vysky levla. Ked uz nie tak radikalne (pre mna je to navrat ku klasike) zaviest 1 item, tak aspon pri 2 itemoch zakazat kombinaciu offenzive a deffensive item zaroven. Hawk
    Spíše by to chtělo rozluštit tajemství, jak je to s odolností ... Protože mě přijde, že po tom dlouhém výpadku serveru je zase odolnost nefunkční jak bývala. A pokdu funguje, nedával bych tam itemy typu Uranky, kde ti to přidává na jakkoukoliv zbran skoro už 50 dmg navíc. Dříve to bylo aspoň o více ranách, teď je to o tom, kdo ukořistí co nejrychleji nejlepší itemy.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání