Čaute, chci se zeptat jestli se tu mezi vámi najde někdo, kdo maturuje či maturoval z výpočetní techniky a mohl poskytnout trochu help.
Měl bych především otázky ohledně zpracování některých otázek, resp. co k říkat :D
Tak díky
Čaute, chci se zeptat jestli se tu mezi vámi najde někdo, kdo maturuje či maturoval z výpočetní techniky a mohl poskytnout trochu help.
Měl bych především otázky ohledně zpracování některých otázek, resp. co k říkat :D
Tak díky
co máš za témata?
Např. jedna z mála otázek, u které si nejsem jist se zpracováním. Netuším čím zaplnit 15 minut.
Zakladní rysy operačního systému Windows
A pak otázky ohledně programování jako např. podmíněný příkaz ve Visual Basicu - chápu, že musím vysvětlit co to je, jak a kdy se to využívá, př. uvést příklad, ale to je tak na 5Min :D
S Widlema už moc nedělám a nikdy nám o nich nikdo nic neřek, tak s tím moc nepomůžu. Visual basic jsem taky v životě neviděl.
Jinak jestli už máš po matuře, tak sorry, že jsem se neozval dřiv a btw. jak si dopadl?
V pohodě. Alespoň se někdo ozval. :)
Ústní mám až za čtyři dny, takže zatím nijak.
tak to GL
některé to čeká až za rok :D
Dík a uteč než tě to postihne. Je to fakt hloupost, která všem ničí nervy. :D
Maturoval jste někdo dneska? Že byste se podělili o češtinu
mňa to čaká budúci pondelok.. a eśte som sa nič neučil.. neviem sa donútiť
"Kto si umýva kok*t, ten si nemusí umývať ruky" Čajo
Jakože fakt nic? :D Jako je fakt, že jsou zde i tací, kteří to dají i bez přípravy nebo si to jen přečtou. Každopádně tobě taky goodluck. Já jdu na popravu zítra.
"Kto si umýva kok*t, ten si nemusí umývať ruky" Čajo
Něco k češtině - pouze literatura (lidi, díla, rozbor děl)
Kdybys měl zájem, tak můžu přihodit i časovou osu života umělců v čechách i ve světě (taky čeština).
Jinak jsem dělal strojírenské zaměření.
Když tak mi napiš PM.
A sorry, že jsem nenapsal dřív.
Ta stránka mi nejde otevřit, každopádně díky. Nevím co tam je, ale nejspíš to bude odkaz na nějaké studijní materiály, což už vše mám zpracované, ale dík. :) Myslel jsem spíš nějaké informace ohledně pracovních listů k ústním maturitám, neboť ty listy dělá CERTMAT a pokud se nemýlím, tak jsou všude stejné. Možná SK to bude mít jinak.
Opraveno.
Jinak pokud si dobře pamatuju (nevim jak je to teď nastavený), tak ústní maturity si organizovaly školy sami, bez zásahu Cermatu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)