Až v říjnu
Jak seriál tak film naprosto perfektní :D ... Samozřejmě není špatné také Živí mrtvý :)
1. díl série fajn, víme, co bylo v minulosti a co je přitomné, ale 2. díl zatím nejvíc peckovní z posledních asi 20 dílů :)
http://www.serialycz.cz/2015/10/the-walking-dead-06x02/
kvalitativně se to vrací zpátky do první série.. už se mi stahuje 3 epizoda, tak jsem zvědavý :)
Spoiler: Někde jsem viděl obrázek, kde byli herci a k nim přiřazeny počty epizod, ve kterých se objeví. A Glenn jich tam měl nejvíce (společně s dalšími dvěma herci). Nevím co je na tom pravdy, ale i kdybych ten obrázek neviděl, tak věřím, že se z toho ten bláznivý vietnamec nějak dostane :D Aspoň v to doufám. Beru ho od začátku jako jednu z nejlepších, ne-li nejlepší postavu v seriálu.
Jinak Fear The Walking Dead bych za úplnou sračku nepovažoval. Kdo kouká TWD, tak by měl určitě zkouknout i tenhle dodatek. Moje první dojmy nebyly dobré, hlavní postavy mě nebavily, ale postupem času jsem se těšil na další epizody. Závěr to mělo taky zajímavý, přidali konečně něčím výjimečnou postavu (miliardář s vilou u moře) a na druhou sérii se určitě rád podívám.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)