Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 24

Téma: Bad boy --> TRON

Threaded View

Nováček
    Datum registrace
    Sep 2011

Re: Odpověď: Bad boy --> TRON

Citovat Původně založeno Unihoc Zobrazit příspěvky
    za mě první demo je clear, akorát ten čas 51:18- míří na schody, ale jak jdou dolu enemy dá si cross níže

druhé demo, tam jsem našel dva časy, jeden jak je na midu a děruje vrata na B, a druhý ta díra na toho Exitusse (54:04)
    Hrála se mapa de_dust2, hráč takového formátu jako je Bad boy, ví kde a v jakých místech jsou nejčastěji enemy.

Za mě dema clear.

//Pro bad boye, neurážej tady banujícího admina nebo další členy AT. Vidím, že se od tvé žádosti s nadávkama moc pytel nezašil.
    Promin... Co rict... Ten nick jsem dostal ;-) jsem porad svuj. V demu je jasne videt jak pise TRON: To je kar
    Co se toho tyce typek dupl v katech+fullout na B od naseho CT a nahore nikdo nesel. Navic neni videt radar v demu.
    Vsichni byli videt ci slyset atd. kdyz probehnete celou mapu a vidite kde behaj vasi pak muzete dat nekomu HS pres 3 zdi kdyz vite ze nikde jinde uz neni a ze tam ta dira jde... popravde... minule jsem dal nekomu HS na 1 naboj z kalacha pres zed na nuku na uplne dementni misto jen proto ze jsem se chtel otocit a naboural jsem mysi do klavesnice a ono to vystrelilo. To nevim jak bych zduvodnoval...
    Naposledy upraveno Bad boy; 15-07-15 v 20:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání