nazdar co keby ste urobili surf Ski 2 only server s dobrymi nastaveniami???
nazdar co keby ste urobili surf Ski 2 only server s dobrymi nastaveniami???
Robíš si srandu? Alebo to myslíš vážne? Kotelna má tri surfy.Jeden máš Surf speed.To ako keby bol dr only arctic ... A podla mňa by to bolo hrávané ako Surf 2 kde je málo ludí.Síce to je oblúbená mapa ale nevidím dôvod. :)
Ono hlavne je blbosť len kvôli tomu že je trochu plnší server robiť hneď nový , potom to dopadne ako na w3 kde keď sa spustila dvojka tak polka hračov hrala tam druha tam a nikoho to nebavilo hrať v málo hráčoch.A keď sa pridajú nápady hráčov ktoré na ich naliehanie spravil kotel tak nič dobre niečo ako scoutknivez kde sa hráči pripoja len ak afkuju na iných serveroch , zas taký zm escape potrebuje nutne už polroka zmeny lebo keď to dlhšie hráte tak vás to vôbec nebaví zatiaľ čo na zahraničných to je vymakané.
ten surf 2 by sa mohol prerobit ak tam nikto nehra na surf ski 2 only ale aby sa naslo dost ludi muselo by to byt pristupne nie len pre sk/cz ale aj pre ine krajiny aby sa tam mohli pripojit hraci, co vy na to
Akože aby tam chodili Madari?
ja hravam na polskom servery lebo u nas nie je surf ski 2 a tam to zvykne byt dost plne(zalezi aj od servera) a nehraju tam len poliaci tak som myslel ze na takomto principe by to mohlo fungovat
ahoj tak co vy na to, mohlo by to byt super neurobim takyto server surf ski 2 only??? urcite by se to ujalo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)