Všichni si musíme zvykat, protože ty to chceš.. :D
To muzes nechat zrusit celou classu, dostal si napr.el od dema a hned ho chces menit, hraju taky dema , ale jestli to bude brat hp, tak ho hrat nebudu, proc navrhujes braní vlastniho hp a ne rovnou zruseni classy?
Martin_V a Sm4ckd0wn ... naprosto s vámi souhlasím :D Lu a Trdlo su hrači co hrají skoro furt jen FS .. Lu hraje nekdy aj snipu, takže samozřejmě že jim to bude vadit a jak už jsem psal :D neco měnit na demovi, když už tak za nho skoro nikdo nehraje je uplně směšné asi tak jako Lu s týmto návrhem. Jestli tento nesmysl projde, což si myslím že jo, protože adminci co si vybrečí tak to tak aj je. Nic ve zlém ale je to pravda. No ale jestli sa tento nesmysluplný návrh udělá tak toho dema nikdo nebude hrát, protože kvůli tom dinamitu to všeci hrají, protože zbran je tak celkem na prd. A vy máte FS lvly 150 a výše, když máte náboje tak zbran uplně luxusní a k tom 2 rakety tak nevim proč si ztěžujete na dema :D když vezmu DEMA lvl 100 a FS lvl 100 .. tak mnohem silnější je FS :D ... jako nic proti vám nemám (Lu a Trdlo) sme ve svobodné zemi a je to jen váš názor, ale logicky nad tím zauvažovat :D ale vy nad tím logicky nepopřemýšláte protože máte dema na lvlu 0 :D .. a zastánci Luova názoru mě prosím začněte psat jaký su kktek a jak já nepřemýšlám a že bych sa měl vzpamatovat atd :D .. těším se :)
Přeji hezký den :)
Stitnanek
Píšeš tady o logice ale sám asi logicky neuvažuješ:D
Ještě jsem teda logicky nikdy neviděl že by někdo s bombou/dynamitem který pod sebou/na sobě odpálil přežil..
Tak mi ted' řekni kdo teda logicky neuvažuje?
Já vám za to nemůžu že vy co první u dema vylepšujete je int..Já třeba u FS dělal nejdříve kon,obr,hp,int
Tak ja jsem teda logicky nikdy neviděl, že by někdo prezil např. Střelbu z ak 47 do obou očí a jeste viděl :) , cod neni o logice, vzpamatuj se
Stitnanek se aspon nesnazi dojebat dema tim, ze logicky dynamit, ktery buchne pod nim mu ma vzit hp, pak se divis, ze my to nechapeme :) cod nema byt moc logicky, takze nez si vymyslís zase nějaký dojeb classy, tak se zamysli nad tim, jestli je to fakt nutný, když je tech nelogickych veci v cod mnohem vic...
to fakt ? :D :D :D taky jsem nikdy v životě neviděl ani sem o tom nečetl že když nekdo ma na sobě nejaků bombu (atentátník) a odpálí sa metr odnejakého borca co ma swat štít tak určitě to taky nepřežil :D .. a CODku tom tak je :D :D tak tu neplet realitu s virtuálním světem :D :D .. a už to tu nebudu řešit :D já vim že si těd klepeš na čelo a říkáš si o sobě samé nehezké věci, ale takto na forumko to nechceš přiznat a tak tu furt píšeš nejaký nesmysl až k tom přirovnáváš realitu :D ... a navíc :D máš nejaký 170lvl ale když mě dáš raketu tak mě ubereš až tak že by to bylo jak kdyby jsi ji měl full :D minimálně na 100 :D tak tu nevykládaj že to nemáš v int :D a já mam třebas dema kde mám 80 int :D
Asi jedine classy, ktore sa vyrovnali FS je medik,demo a protector ostatne classi su proti FS uplne nanic lebo su SLABE takze nic v zlom Lu ty chces byt taky silny s tym FS ze pomali nicis vsetky vzhody tychto class potom napises ze medik dava vela healu prot ma vela hp a atd.... A kdo ti kaze strielat rakety do zeme ako si mohol pochitit dynamit sa neda hodit ...
myslíš že mě bude trápit když se FS ubere třeba raketa?Jste celkem na omylu...Navíc FS sundá jakákoliv classa takže nevím co tady třepete že jsou některé classy SLABÉ....To že já tady upozorním na něco co by mělo být jinak tak z toho pomalu rodíte ježky a máte špatné sny.Ok nechá se to tak že to demu ubírat nebude ale tím pádem by se měla nastavit prodleva mezi položením a odpálením(2-3s)
Když si vzpomenu na to jak jsem začínal na CoD a hrával jsem za Comm tak jste brečeli,pak jsem jel Sappa taky jste brečeli,FS taky pláč,Sniper taky fňukání - vypadá to tak,atˇ jedu za cokoliv tak je každá class SILNÁ jde jen o to jak to umíš hrát a itemu.
Žádná prodleva, nechat tak jak to je.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)