No, v prvom rade ma mrzí že ma nemáte radi :D. Ani ja by som sa ale nemal rád, vždy keď prídem na server tak to tam ničím. Takže sa tým (Vami) nejdem zaoberať (larodar, newera). Nesprávam sa absolútne povýšenecky a s hráčmi si rozumiem, aspoň s tými ktorý sa snažia rozumieť si so mnou. Druhá vec je, že musím za nezbedné správanie ("silv3 ty kokot cheatersky" a podobne) hráčov kľudniť hodinovým banom. Dlho si hráči zvykali na war3 ultimate že som jednoducho dobrý a spam tohoto typu ma naozaj unavoval, neviete si to predstaviť.
Čo sa týka pána Juroba, prišiel som na druhé volanie o cheaterovi na server Classic (na prvé nechodím, to býva vždy 99,9% šanca, že to píše niekto len kvôli eufórii z hry). Došiel som na server s tým, že mám zabanovať mistika. Vybral som si spectate, chvíľku som ho predsa pozrieť musel. V tom začal dáky Jurob písať že som KOK*T do admin say. Prvú správu som prehliadol, no ďalších päť som trestal banom na tri dni. Hneď nato som zabanoval aj mistika. Neviem čo tu riešite a čo tu máte za problém, no chlapca s nickom Jurob by som ani nečítal byť Vami - už len kvôli názvu topicu a toho, ako sa vyjadruje.
P.S.: ak ste si mysleli páni, že si sťažnosť nevšimnem, mýlite sa. Som zvedavý, čo sem ešte napíšte Larodar. Evolveho, inviteho a kadekoho ani nepoznám, takže neviem ani odkiaľ poznáte Vy mňa. Mier, páni.
P.S.: ďakujem Valdezovi, vážim si to.