Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 38

Téma: xXx-S1lv3-xXx je kokot.

Threaded View

Stálý Maniak Avatar uživatele Larodar56
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Česká Republika, Praha

Re: xXx-S1lv3-xXx je kokot.

Citovat Původně založeno sILV3 Zobrazit příspěvky
    :D Mám sa smiať, alebo plakať? Vytrhnuté z kontextu, že drvíte s botmi. Tio vsio. Preadminoval som si už veľa portálov, ale v CS som "kamarátstvo" nezažil. Súperenie je zdravé, matadorovi som len napísal že musel veľa gembliť aby bol prvý a že ma to teší. Lepšie sa nato pozerá ako na teba. Valdez ale nenahral body proti botom, to som sa pomýlil, to beriem späť.

A zapamätaj si jednu vetu a riad sa jej: "Dôležité nie je byť najlepší a presviedčať o tom ostatných, ale patriť medzi najlepších nech to ostatní vedia bez tvojich slov."

Tak už len preto si zaslúžil obdiv, nech si tie body nahral akokoľvek.
    Já nemusím být první, ano párkrát sem byl ráno na CSku s normálníma zbraněma, ale nedělal sem si rank jako SANDMAN nožem,
    1)Já expil na další level.
    2)Nedělám rank, dělám daily awards, jestli víš co to je.
    3)S Matadorem jsme se přátelily, díky tobě už tomu tak není.
    A tím že si napsal že já s Valdezem nejsme první nás odsuzuješ, přemýšlej, kdybych si dělal rank, seděl bych tam od rána do noci :D, já to matadorovi přál aby byl první..., psal že sem lama, že sem se prý expil na první místo (blbost), a to díky komu? Díky tobě Silv3, někde v záznamu chatu, už nevím kde sem viděl jak si mu psal že se prý expím s botama. Expil sem se na další level, asi nechápeš jak je obtížné dělat 6 000 000 expů. :) Mimochodem, 2x sem ulovil cheatera, jednou přišel Syrius, a ty ses v klídku projížděl na surfu. Lépe řečeno sem s Jurobem, neplníš povinnosti.
    Naposledy upraveno Larodar56; 23-12-10 v 17:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Pravidla přispívání