čaute , asi každých 10 sekúnd mi vyskakuje cl_flushentitypacket a laguje to jak sprosté . Ping mám 20 a fps je 70+ . Neviete čo s tým ? Už mám nato nervy asi mesiac vkuse a nemôžem si už poriadne zahrať cskoDíky, za rady
čaute , asi každých 10 sekúnd mi vyskakuje cl_flushentitypacket a laguje to jak sprosté . Ping mám 20 a fps je 70+ . Neviete čo s tým ? Už mám nato nervy asi mesiac vkuse a nemôžem si už poriadne zahrať cskoDíky, za rady
Je mi fuk tvůj ksicht, je mi fuk tvoje bitch, je mi fuk tvůj biz,nevím, jestli rozumíš česky, je to tak prostý, říkám to po stý, seš mi fuk!
Je mi fuk tvůj klip, je mi fuk tvůj styl, je mi fuk tvůj shit,nevím, jestli rozumíš česky, je to tak prostý, říkám to po stý, seš mi fuk!
nič z toho mi nepomohlo..
Je mi fuk tvůj ksicht, je mi fuk tvoje bitch, je mi fuk tvůj biz,nevím, jestli rozumíš česky, je to tak prostý, říkám to po stý, seš mi fuk!
Je mi fuk tvůj klip, je mi fuk tvůj styl, je mi fuk tvůj shit,nevím, jestli rozumíš česky, je to tak prostý, říkám to po stý, seš mi fuk!
Mas stolni nebo notas? Zkus bud aktualizovat steam, firewall a tady tyhle kraviny a nebo jeste stahnout nove ovladace na grafiku + vyzkouset nejake prikazy na fps a raty.
A nestahuj u toho filmy pro dospele, jinak vazne nevim :-)
Notebook .. Steam aktualizovaný notas tiez kuknem tu grafiku ale pochybujem ze to pomôže na fps a raty som tiez skúšal .
Nesťahujem :)
Mohlo to byt i zmenou os pred tim mesicem, tezko rict, pokud to zacalo delat z niceho nic. Win 10 nemusi byt uplne kompatibilni s tak starou hrou, byt uz mas ruzne aktualizace steamu.
windows som nemenil .. Stalo sa to z ničoho nič nechápem tomu a už neviem čo s tým lebo takto sa hrarť csko nedá
edit: chcelo by to kontrolu logu
Naposledy upraveno Detektor; 04-04-16 v 13:31.
To som spravil ako prve
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)