Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 30

Téma: qvsaa.

Profesionální člen Avatar uživatele qvsaa.
    Datum registrace
    Dec 2013
    Umístění
    mega pub

qvsaa.

Vypis z konzole:

http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=182858

Poznamka:

ziadam o unban kedze nevidim dovod mat ban, priznavam sa nick som taky mal, ale akonahle ma Troppe upozornil tak som si ho zmenil.. Chcem ub pod podmienkou ze jedna picovina a mam permu :D

Ex-admin Avatar uživatele Idea
    Datum registrace
    Sep 2011
    Umístění
    Brno

Re: qvsaa.

Citovat Původně založeno qvsaa. Zobrazit příspěvky
    Chcem ub pod podmienkou ze jedna picovina a mam permu :D[/indent]

Takze zajtra perma?
    We are forlorn like children, and experienced like old men, we are crude and sorrowful and superficial—I believe we are lost.-

If you do something too good, then, after a while, if you don't watch it, you start showing off. And then you're not as good any more.-

Datum registrace
    Dec 2013
    Umístění
    mega pub

Odpověď: qvsaa.

nie :D budem sa spravat slusne a podla pravidiel :D
    *DEAD*(Terrorist) qvsaa : i suck dicks ty si nikoleta ?
    (Terrorist) I SUCK DICKS : jo

Ex-admin Avatar uživatele B!g 5m0k3
    Datum registrace
    Feb 2012
    Umístění
    Levice

nie :D budem sa spravat slusne a podla pravidiel :D
    Keď ti vyprší ban.
    Život je ako futbal. Byť dobrou osobou je ako byť futbalovým brankárom.
    Nezáleží na tom koľko úspešných zákrokou budete mať,
    ľudia si budú pamätať len to čo nechytíte.

Citovat Původně založeno Deer Zobrazit příspěvky
    Ehm z mojí obrazovky ? já nelžu byl vedle mě i můj brácha ten to dosvědčí že jsem nic zaplné neměl a zatím si budu stát žádné cheaty nepoužívám přinejhorším když jsem vytočenej tak zapnu AB ale jinak nemám WH.!!!!

Datum registrace
    Dec 2013
    Umístění
    mega pub

ziadam o vyjadrenie banujuceho admina a nie nejakeho šaška dik

Ex-Náborář
    Administrátor
    Server Admin

Datum registrace
    Apr 2014
    Umístění
    Kotelna

ziadam o vyjadrenie banujuceho admina a nie nejakeho šaška dik
    Proti UB.

Ex-admin Avatar uživatele wowz0r
    Datum registrace
    Apr 2015
    Umístění
    Klasické a AIM servery, RC cars

"Dobrý den, máte prosím na skladě jeden permanentní ban na hru, jeden permanentní ban na fórum a jeden permanentní ban na život?"
    "Bohužel, bany na život bohužel nejsou skladem a v současné době nejsou dostupné ani u dodavatele."
    "V tom případě bych prosil jeden permanentní ban na hru a jeden na fórum, díky."
    "Bude to tak vše?"
    "Ano."
    "Prosím minutu hofyho času v banlistu."
    "Tady máte."
    "Děkuji."
    "Též děkuji, na shledanou."
    "Na shledanou!"

http://csko.cz/X4gR

On nám navíc ještě obchází... ale ale ale. Nevím, jestli cítím nějaké kvítí zvenčí či co, ale voní to jako plně rozkvetlá perma.

Naposledy upraveno wowz0r; 11-05-16 v 20:47.

ASUS Prime Z270-K; Intel Core i7-7700 3.6GHz, 8MB L3 cache + NZXT Kraken X52; MSI GeForce GTX 1080Ti DUKE 11G OC; Kingston 24 GB DDR4 3000MHz CL15 HyperX Predator Series; Cooler Master N400; HDD 2 TB + 3 TB; SSD 256 GB + 512 GB; Fortron Hyper M 700 W

Datum registrace
    Dec 2013
    Umístění
    mega pub

ahoj.. Ban som neobchadzal je to steam kde mam vac cize ma to na kotelnu nepripoji ;) ziadam o uzavretie ziadosti kedze som si uvedomil ze som spravil chybu. Dakujem :)

Administrátor
    Server Admin
    Datum registrace
    Feb 2014

Ahoj, UB ti určitě nedám, je to čistá provokace adminů, včera jsi dostal za to stejné ban, a dnes ho máš zase... to že si tam změníš jedno písmenko neznamená že je vše v pořádku.

Wowzore, on neobcházel, dal jsem mu to jen preventivně, kdyby tak učinil.
    - S úsměvem dojdeš daleko, ale ještě dál dojdeš s úsměvem a se zbraní.
    - Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem.
    ... A nakonec ten, pro koho jsi byl ochotný schytat kulku, bude držet zbraň.

Datum registrace
    Apr 2015
    Umístění

Jo tak on by chtěl dokonce uzavřít žádost. No tak takhle to tady ale nefunguje. Jednou si panáček žádost podal, tak se to musí přece dořešit...

Jak tak koukám do chatlogu, jen za dnešek se tu vyskytl s následujícími
    VALVE_0:0:2040076207
    VALVE_0:0:421141485
    VALVE_0:0:417411719
    VALVE_0:0:458254067
    STEAM_0:0:2084440

Mám se chtít ptát za co máš VAC na Steamu? To asi nebude téma, které bys tu chtěl rozebírat, že?

No a copak je toto prosím tebe?
    http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=182875
    To je určitě nějaká náhoda, nějaký omyl, že? Takový příhodný nick a připojení přes proxy... Ale ale ale...

ASUS Prime Z270-K; Intel Core i7-7700 3.6GHz, 8MB L3 cache + NZXT Kraken X52; MSI GeForce GTX 1080Ti DUKE 11G OC; Kingston 24 GB DDR4 3000MHz CL15 HyperX Predator Series; Cooler Master N400; HDD 2 TB + 3 TB; SSD 256 GB + 512 GB; Fortron Hyper M 700 W

Datum registrace
    Dec 2013
    Umístění
    mega pub
    koprakek chapem s banom plne suhlasim.. ked tak mohol by som poprosit aspon o skratenie na polku trestu pod nejakou podmienkou?

To niesom ja ten ban co si dal.. A neobchadzal som teda ziadny ban polial viem. Hral som len na Classic serveroch.

+ momentalne niesom ani na pc cize ja to urcite nebudem :)
    Naposledy upraveno hofy; 11-05-16 v 22:07. Důvod: používej upravit, sloučeno

Datum registrace
    Apr 2015
    Umístění

Ježišinky, to je tak roztomilé, jak je z něj najednou uvědomělý a poslušný chlapec. Není to krásné? Stačí krapátko pohrozit a hned to jde. Má to však jeden háček. Mám docela problémy s důvěrou ke člověku, který má VAC ban, připojuje se během jednoho dne s různými VALVE ID, mění si nicky jako na běžícím páse, do chatu se vyjadřuje jako dlaždič a lže až se mu od huby práší. Ano, někdo by mohl namítnout, že jsou to maličkosti, ale bohužel nejsem dostatečně daleko na to, abych se nad ně dokázal povznést. Bohužel tu máme takové, řekněme mírumilovnější adminy (na nikoho neukazuji prstem, ehmehmhofy), kteří nemají dostatečnou hladinu testosteronu na to, aby se zbavili nedomrdů, jako jsi například ty, z tohoto portálu. Samozřejmě bych mohl napsat obšírnější odpověď na všechny ty sračky, které jsi zde ve fóru vyplodil, ale nerad bych plýtval svoji mozkovou kapacitu na debila jako ty více než je to nutné. Tímto bych se s tebou chtěl rozloučit a budu pevně věřit a doufat, že někdo konečně sebere rozum a koule do hrsti a dá ti tu krásnou, voňavou a heboučkou permu. *Zde si domysli urážku na rozloučenou*

Pro hofyho (něco co chytí za srdíčko):
    Měl jsem za to, že poměry na CZ/SK CS scéně jsou takové, že na Gameshites má hrát odpad, který se na Kotelně zabanoval, ne naopak. Nebo mi něco uniklo?
    Naposledy upraveno wowz0r; 11-05-16 v 21:44.

Datum registrace
    Dec 2013
    Umístění
    mega pub

jj dik. Nechapem co mi chces dokazat ked som necheatoval na kotelne a ani neobchadzal

Náborář Avatar uživatele Samco
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Bratislava

Ja neverím, že aj toto je možné... Čistý provokatér.

Administrátor
    Server Admin

Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Praha

Citovat Původně založeno wowz0r Zobrazit příspěvky
    Ježišinky, to je tak roztomilé, jak je z něj najednou uvědomělý a poslušný chlapec. Není to krásné? Stačí krapátko pohrozit a hned to jde. Má to však jeden háček. Mám docela problémy s důvěrou ke člověku, který má VAC ban, připojuje se během jednoho dne s různými VALVE ID, mění si nicky jako na běžícím páse, do chatu se vyjadřuje jako dlaždič a lže až se mu od huby práší. Ano, někdo by mohl namítnout, že jsou to maličkosti, ale bohužel nejsem dostatečně daleko na to, abych se nad ně dokázal povznést. Bohužel tu máme takové, řekněme mírumilovnější adminy (na nikoho neukazuji prstem, ehmehmhofy), kteří nemají dostatečnou hladinu testosteronu na to, aby se zbavili nedomrdů, jako jsi například ty, z tohoto portálu. Samozřejmě bych mohl napsat obšírnější odpověď na všechny ty sračky, které jsi zde ve fóru vyplodil, ale nerad bych plýtval svoji mozkovou kapacitu na debila jako ty více než je to nutné. Tímto bych se s tebou chtěl rozloučit a budu pevně věřit a doufat, že někdo konečně sebere rozum a koule do hrsti a dá ti tu krásnou, voňavou a heboučkou permu. *Zde si domysli urážku na rozloučenou*
    Nechápu, že nějaké kopírování nicku a podprůměrná provokace někoho dokáže tak zvednout ze židle. Co jsem chtěl tou původní reakcí říct bylo to, že když se začnou řešit permou blbosti tohoto typu, snadno se z toho stane pravidlo. Proti normálnímu banu na den, pak na týden, pak na měsíc, apod. by určitě nikdo nic neměl a nemuselo by se to tisíckrát řešit na fóru. To jsou zažité a osvědčené postupy.

Citovat Původně založeno wowz0r Zobrazit příspěvky
    Pro hofyho (něco co chytí za srdíčko):
    Měl jsem za to, že poměry na CZ/SK CS scéně jsou takové, že na Gameshites má hrát odpad, který se na Kotelně zabanoval, ne naopak. Nebo mi něco uniklo?
    Nevím, tak jsem to nikdy nebral. Někomu může Gamesites vyhovovat, tak ať si tam hraje. Kotelna si žije vlastním životem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání