:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDD toto nemyslis vazne ty zacheatovany spratek, celu dobu tam cheatujes, ja ta vypisem a ty len z recesie vypises mna aby sa zabudlo na tvoje demo?.. ja takto hram vkuse, nonstop... pozri si kazde hltv..
ty si mi napisal ze ja nemam reflexy? tpozrel by som si tvoje reflexy bez wh, lebo na vsetko si vzdy pripraveny s awp, to tebe by som dal prezivku guardian, ja awp neoblubujem, ja oblubujem rush a hunt takýchto lacnych noobov ako si ty... ak si hral nejake ligy, (urcite nie, ak ano tak som ta zabanoval) , tak si urcite dostal hunt, zapatec.. az mi je zle
a este pripominam po mojich aferach, som tu CS nehral asi 2 tyzdne a vobec som ho nehral, nemal som chut, prisiel som si zahrat po 2 tyzdnoch a zapnem si? :( dal by som ti hrat na tom ich trapnom CSku kde ta vkuse fotia, a ver tomu ani frag by si mi nedal , obycajny noob s wh a s awp
btw. demo si idem pozriet, uz len kvoli zvedavosti načo ty pises 150 % WH, lebo ma to fakt zaujima, ale obhajovat sa tu nemienim a ani nebudem, urobil som to len raz, ked mi tu jeden nemenovany noob admin nechcel dat unban tyzden