Zdravím,prišiel som k Vám aby som ponúkol svoje služby ako TeamSpeak developer.
Niečo o mne : Moje meno je Dávid,mám 22 rokov a odmalička sa venujem aktívne športu. V cca 16 rokoch som sa začal aktívne venovať TeamSpeaku hlavne kôli tomu že vždy som chcel vedieť ako celý tento systém funguje a ako sa vlastne dá urobiť "To aby niekto mohol niekoho presunuť z miestnosti do inej miestnosti" atp. Od cca 17 rokov som sa TSku venoval už poloprofesionálne,pracoval som pod viac menej "top" projektami na CZ/SK scéne,nebudem ich kôli reklame menovať ale ochotne Vám ich vymenujem v prípade záujmu. Približne rok potom som sa spoznal s človekom ktorý bol profík a robil túto "prácu" profesionálne a zarábal tým veľmi pekné peniaze a povedal som si že to je niečo premňa,preto som sa spolu s ním začal podlietať na projektoch ktoré dostal spraviť a od roku 2014 robím TS3 servery ako oficialny TS3 developer.
Prečo by ste mali prijať práve mňa ? Zaoberám sa Teamspeakom dlhšie ako 5 rokov a preto si dovolím povedat že ho velmi dobre poznám. Hladám projekt pod ktorým by som pracoval nakolko som práve ukoncil svoje pôsobenie na zahraničnom projekte a rád by som sa uchádzal o miesto u Vás. Ponúkam Vám kompletný servis co sa týka TeamSpeaku,tvorbu Teamspeak serveru od uplnej nuly až po vysoko kvalitný server ktorí budú ludia s radostou navštevovat. Moja denná aktivita je cca 2-4 hodinky,ak by sa tu objavil akýkolvek problém.
Kontakt -
Email - Pokear@azet.sk
Skype - dauss204 (malo aktívny,zapínam iba na dohodu)
TeamSpeak - Občas chodievam k Vám na TS3 pod nickom "Pokear"
Pekný zvyšok dňa prajem a teším sa na prípadnú spoluprácu.
Pokear.