U toho jsem byl a Frisco to udělal z důvodu že chyběli 2 guny (1 měl ten druhý a druhou si musel mít ty).
Tady byl dukaz že ji máš.
Ovšem jinak mám stejný názor jako Giussepe.
U toho jsem byl a Frisco to udělal z důvodu že chyběli 2 guny (1 měl ten druhý a druhou si musel mít ty).
Tady byl dukaz že ji máš.
Ovšem jinak mám stejný názor jako Giussepe.
drogy
:D:D:D:D Frisco :D:D... Sakra chlape konečně jsem se u nějakého příspěvku zasmál, ale upřímně :D :D...
Jinak jsem taky toho názoru, že pokud to 100% CT neví, tak má samozřejmě možnost ho vyzvat, aby ho vyzkoušel. Tj. přejdi přes zbraň. Chlapáci nesmíte to řešit, jako romány. Takže zastánce názoru, pokud CT 100% neví-nevidělo, nebo neslyšelo, jak si bere T zbraň, tak za domnělý kill, i když z něho vypadne zbraň, VD! :)
Je krásný, jak se řeší každá blbůstka, vždy je dobré mít sebou udělaný popcorn a pití! :D
Přesně tak, pořušil pravidlo vězně - vězen má zákaz brát jakou koliv zbraň. U obou případu by VD nemělo být. Nadruhou stranu je to na zvážení a v tomhle případe by se mělo udělat nějaké opatření nejaká porada a mělo by se to probrat a dá jasný verdikt.
takže teraz možem zastrelit každeho kto može mat gun a ked ju nema tak mu dam vd super LOGIC
Nie nemôžeš. To už bude tvoja demencia, že si niekoho zastrelil a si ho len podozrieval, že má zbraň. V tomto prípade si to musíš overiť "cvakátkom" a nikdy nefragovať ak nemáš istotu. Ak tú zbraň má, tak ho môžeš zabiť, ale nemusíš - je to dobrá vôľa simona, ale sa mi zdá zbytočne to fragovať, ak má zbraň a ju vyhodí po tvojom upozonení a dáš ho do boxu. Nemá ti ako s tou zbraňou ublížiť.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)