Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazit výsledky od 31 do 36 z 36

Téma: Otazka

Profesionální člen Avatar uživatele bol raz jeden král
    Datum registrace
    Feb 2015
    Umístění
    Tvuj tata

Odpověď: Otazka

U toho jsem byl a Frisco to udělal z důvodu že chyběli 2 guny (1 měl ten druhý a druhou si musel mít ty).
    Tady byl dukaz že ji máš.
    Ovšem jinak mám stejný názor jako Giussepe.
    drogy

Profesionální člen
    Datum registrace
    Mar 2016

Citovat Původně založeno bol raz jeden král Zobrazit příspěvky
    U toho jsem byl a Frisco to udělal z důvodu že chyběli 2 guny (1 měl ten druhý a druhou si musel mít ty).
    Tady byl dukaz že ji máš.
    Ovšem jinak mám stejný názor jako Giussepe.
    Podla mňa je to nezmysel mohol je zobrat a zahodit na streche a vymeniť za scout nemal žiaden dokaz to akoby do obchodu vošli dvaja zlodeji a zmyzli by napr. dva fľašky palenky automaticky každý ukradol jednu podla teba ?
    Perfektný priklad toto.

Citovat Původně založeno The Frisco Zobrazit příspěvky
    Vysvětlím ti to na příkladu.

Jsou dva sousedé (S1 a S2). Jeden je nějaký starý chlápek (S1), který by si už rád užíval poklidný život v důchodu. Druhý má 25 (S2), pochází z neúplné rodiny a bydlí v ne příliš dobře vypadajícím domě. S2 má také psa, který každou noc proštěká a S1, který má rád svůj klid je kvůli tomu velmi nespokojený. S1 tedy zavolá na svého souseda policii a vymyslí si, že tam S2 třeba vaří drogy. Policie tedy přijede, prozkoumá jeho dům a čirou náhodou najde pěstírnu marihuany, o které S1 ale nevěděl.

Podle tvojí verze, by měla policie odjet a pěstírnu vůbec neřešit, protože o ní vlastně nevěděla. Vlastně by se měli ještě tomu klukovi omluvit, že tam přijeli. Jak jsi napsal, kdyby si to ten první soused nevymyslel, tak by policie na tu pěstírnu marihuany neměla šanci přijít.

Podle mojí verze by měl jít do vězení tak či tak, protože přece jen vyšlo najevo, že provádí nějakou trestnou činnost. I když se na to přišlo náhodou.
    :D:D:D:D Frisco :D:D... Sakra chlape konečně jsem se u nějakého příspěvku zasmál, ale upřímně :D :D...

Jinak jsem taky toho názoru, že pokud to 100% CT neví, tak má samozřejmě možnost ho vyzvat, aby ho vyzkoušel. Tj. přejdi přes zbraň. Chlapáci nesmíte to řešit, jako romány. Takže zastánce názoru, pokud CT 100% neví-nevidělo, nebo neslyšelo, jak si bere T zbraň, tak za domnělý kill, i když z něho vypadne zbraň, VD! :)

Je krásný, jak se řeší každá blbůstka, vždy je dobré mít sebou udělaný popcorn a pití! :D

Nováček
    Datum registrace
    May 2014
    Umístění
    Frýdek - Místek

Přesně tak, pořušil pravidlo vězně - vězen má zákaz brát jakou koliv zbraň. U obou případu by VD nemělo být. Nadruhou stranu je to na zvážení a v tomhle případe by se mělo udělat nějaké opatření nejaká porada a mělo by se to probrat a dá jasný verdikt.

takže teraz možem zastrelit každeho kto može mat gun a ked ju nema tak mu dam vd super LOGIC

Ex-admin Avatar uživatele KajSinek
    Datum registrace
    Sep 2016
    Umístění
    Košice

Citovat Původně založeno losor4ever Zobrazit příspěvky
    takže teraz možem zastrelit každeho kto može mat gun a ked ju nema tak mu dam vd super LOGIC
    Nie nemôžeš. To už bude tvoja demencia, že si niekoho zastrelil a si ho len podozrieval, že má zbraň. V tomto prípade si to musíš overiť "cvakátkom" a nikdy nefragovať ak nemáš istotu. Ak tú zbraň má, tak ho môžeš zabiť, ale nemusíš - je to dobrá vôľa simona, ale sa mi zdá zbytočne to fragovať, ak má zbraň a ju vyhodí po tvojom upozonení a dáš ho do boxu. Nemá ti ako s tou zbraňou ublížiť.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání