Kotle zamysli se koho děláš adminem, jsou to s prominutím "volové" kteří neumí napsat normální slovo :) Nemá zkušenosti d cheatama a nepoznají nic. Vzpoměň si kdy to začínalo na kotelně a jací v tu dobu byli admini.
Kotle zamysli se koho děláš adminem, jsou to s prominutím "volové" kteří neumí napsat normální slovo :) Nemá zkušenosti d cheatama a nepoznají nic. Vzpoměň si kdy to začínalo na kotelně a jací v tu dobu byli admini.
Naposledy upraveno NemiK; 28-12-10 v 23:58.
skoro všichni :)
NemoOOOOOOOOO nerčuluj sa, nerobí ti to dobre :D Vieš keď začínala Kotelna, bol jeden server s pár adminmi. Teraz keď je niekoľko serverov, o niekoľko viac adminov, nemôžeš čakať, že všetci budú dokonalí. Vždy sa nejaký pablb nájde. :)
Inak vitaj na fóre a nerob problémy :DDD
Nikto nie je dokonalý. Aj mne sa stala na WAR3FT chyba včera. Dúfam že to Kotel aj ten hráč pochopia...
Asi se zamyslete ne? Dáváte lidem bany na 3 dny třebas jen za to, že něco napíšou z provokace? Když jsem za tohle dřív dal ban já kotel mi sebral práva a řekl, že admin musí mít pevné nervy. Co je teď? adminem je každé 13tileté děcko.
Há, BAN na 3 dni som dostal za to, že niekto napísal do chatu ,,Som tucne prasa" a ja som napísal ,,aj Syrius". A keď neviete na 100% či má hráč cheaty, tak mu nedajte BAN a nespravíte žiadnú chybuw0w~. Od kedy som není admin, som videl asi 40 cheaterov a z toho 2 sú už zabanovaní. A ja mám ževraj AB (Wueu).
NemiKu hooj, dlouho jsem te nepotkal, kde jsi byl, co jsi delal a jsi porad takova lamicka? :D
Jinyk je tu spousta zmen, ne vsichni admini se nechaji beztrestne urazet a jako urazku berou i tu nejmensi narazku na svou osobu. Tak pozor na to pises do chatu, vladne tu totalitni rezim prosazovany nekterymi adminy :D
Třeba NSáci by mohli svou prostopášnou činnost nějak odčinit , třeba pokud chceš hrát s NS(který máš zdarma), tak mi budeš platit za to že tu můžeš hrát, když si líný si koupit steam . Třeba tohle bych chtěl tady prosadil já . ;-) Protože NS je největší odpad hned po haxorech, což jsou 2/3 všech NSáků . A ta slušná poslední 1/3 mezi těmi zkaženými nevydrží, takže asi tak . ;-)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)