Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 22

Téma: Admini

NemiK
    Guest

Admini

Kotle zamysli se koho děláš adminem, jsou to s prominutím "volové" kteří neumí napsat normální slovo :) Nemá zkušenosti d cheatama a nepoznají nic. Vzpoměň si kdy to začínalo na kotelně a jací v tu dobu byli admini.
    Naposledy upraveno NemiK; 28-12-10 v 23:58.

Pokročilý člen Avatar uživatele Pt4444k
    Datum registrace
    Nov 2010
    Umístění
    Plzeň

Re: Admini

Někdo konkrétní??

NemiK
    Guest

skoro všichni :)

Stálý Maniak Avatar uživatele Larodar56
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Česká Republika, Praha

To že někdo neumí napsat normální slovo je co?

Ex-Náborár Avatar uživatele Charon35
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

NemoOOOOOOOOO nerčuluj sa, nerobí ti to dobre :D Vieš keď začínala Kotelna, bol jeden server s pár adminmi. Teraz keď je niekoľko serverov, o niekoľko viac adminov, nemôžeš čakať, že všetci budú dokonalí. Vždy sa nejaký pablb nájde. :)
    Inak vitaj na fóre a nerob problémy :DDD

Banned
    Datum registrace
    Nov 2010
    Umístění
    Banská Bystrica

Nikto nie je dokonalý. Aj mne sa stala na WAR3FT chyba včera. Dúfam že to Kotel aj ten hráč pochopia...

Ex-admin Avatar uživatele Syrius.
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Bratislava - Ružinov

Presne nikto nieje dokonalý.Aj admini sú len ludia a vždycky sa nájde niaky hráč čo bude nespokojný.

NemiK
    Guest

Asi se zamyslete ne? Dáváte lidem bany na 3 dny třebas jen za to, že něco napíšou z provokace? Když jsem za tohle dřív dal ban já kotel mi sebral práva a řekl, že admin musí mít pevné nervy. Co je teď? adminem je každé 13tileté děcko.

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Martin

Há, BAN na 3 dni som dostal za to, že niekto napísal do chatu ,,Som tucne prasa" a ja som napísal ,,aj Syrius". A keď neviete na 100% či má hráč cheaty, tak mu nedajte BAN a nespravíte žiadnú chybuw0w~. Od kedy som není admin, som videl asi 40 cheaterov a z toho 2 sú už zabanovaní. A ja mám ževraj AB (Wueu).

Ex-admin Avatar uživatele Syrius.
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Bratislava - Ružinov

Citovat Původně založeno Jur0b Zobrazit příspěvky
    Há, BAN na 3 dni som dostal za to, že niekto napísal do chatu ,,Som tucne prasa" a ja som napísal ,,aj Syrius". A keď neviete na 100% či má hráč cheaty, tak mu nedajte BAN a nespravíte žiadnú chybuw0w~. Od kedy som není admin, som videl asi 40 cheaterov a z toho 2 sú už zabanovaní. A ja mám ževraj AB (Wueu).
    Si retard. :D Nedostal si ban zato. Dostal si ban zato ze si furt provokoval.

Citovat Původně založeno NemiK Zobrazit příspěvky
    Asi se zamyslete ne? Dáváte lidem bany na 3 dny třebas jen za to, že něco napíšou z provokace? Když jsem za tohle dřív dal ban já kotel mi sebral práva a řekl, že admin musí mít pevné nervy. Co je teď? adminem je každé 13tileté děcko.
    Nemáš čo urážať admina. Na druhých serveroch by sa stebou nepiplali a dostal by si ban aj na 2 týždne. To môžes byť rád že iba na 3 dni.
    Naposledy upraveno Syrius.; 29-12-10 v 13:25.

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010

Citovat Původně založeno Charon35 SVK Zobrazit příspěvky
    NemoOOOOOOOOO nerčuluj sa, nerobí ti to dobre :D Vieš keď začínala Kotelna, bol jeden server s pár adminmi. Teraz keď je niekoľko serverov, o niekoľko viac adminov, nemôžeš čakať, že všetci budú dokonalí. Vždy sa nejaký pablb nájde. :)
    Inak vitaj na fóre a nerob problémy :DDD
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Fest vtipné.

Zhoblovanej totem Avatar uživatele apach29
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

NemiKu hooj, dlouho jsem te nepotkal, kde jsi byl, co jsi delal a jsi porad takova lamicka? :D
    Jinyk je tu spousta zmen, ne vsichni admini se nechaji beztrestne urazet a jako urazku berou i tu nejmensi narazku na svou osobu. Tak pozor na to pises do chatu, vladne tu totalitni rezim prosazovany nekterymi adminy :D

Stálý Maniak Avatar uživatele InVitro
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Jížní Morava

Citovat Původně založeno apach29 Zobrazit příspěvky
    vladne tu totalitni rezim prosazovany nekterymi adminy :D
    Jakože apach z nás dělá komanče . :-D

Zhoblovanej totem Avatar uživatele apach29
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

:D ne ze vsech

Stálý Maniak Avatar uživatele InVitro
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Jížní Morava

Třeba NSáci by mohli svou prostopášnou činnost nějak odčinit , třeba pokud chceš hrát s NS(který máš zdarma), tak mi budeš platit za to že tu můžeš hrát, když si líný si koupit steam . Třeba tohle bych chtěl tady prosadil já . ;-) Protože NS je největší odpad hned po haxorech, což jsou 2/3 všech NSáků . A ta slušná poslední 1/3 mezi těmi zkaženými nevydrží, takže asi tak . ;-)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání