Zdravím.
Napadlo mě že by se do 1.6 mohl přidat server 1v1 areny. Tento server jsem viděl na csgo a přišlo mi to jako dobrý nápad přidat to i do 1.6
Zdravím.
Napadlo mě že by se do 1.6 mohl přidat server 1v1 areny. Tento server jsem viděl na csgo a přišlo mi to jako dobrý nápad přidat to i do 1.6
Zbytečnost,radši si zarezervuj server a tam si dej s borcem 1v1 co chceš a jakou mapu chceš ez.
Nosím toho tolik, kolik kilo vážím a seru toho tolik, kolik je potřeba, abych posral všem hlavy a byl ten odlišný.
Spoiler:
Myslel jsem to tak, že na serveru je třeba 10 lidí kteří se náhodně rozhodi do dvojic proti sobě + by tam byl rank.
Jo tak to by bylo fajn,špatně jsem to pochopil no...přístě se budu vyvarovat takových komentů :D
Nosím toho tolik, kolik kilo vážím a seru toho tolik, kolik je potřeba, abych posral všem hlavy a byl ten odlišný.
Spoiler:
nejsem si jistý, jestli jsou pro tento mód na 1.6 vytvořeny nějaké mapy.
Hledal jsem a pár map jsem našel. Můžete zkusit tento server (není to reklama) 94.75.91.132:27015 . Tam je koloběh několika map.
Jestli je dost map, tak to neni problem.
Zitra se podívám a hodím vam sem nějaké mapy
Na to se dají použit některé aim mapy, není potřeba na to mít spešl vytvořenou mapku...
Kupodivu ty vytvořené mapy přímo pro tento mod (zpravidla výřezky z hraných map) bývají dost o ničem, protože jsou převážně tvořeny tak, že jedna strana kempí a druhá musí pushovat (např. CT je u meeting pointu vždy o 1 sek dříve, než T).
Hele ty co jsme hrál ja byly klasické male mapy s par bednama nebo domy s okny
jak by se daly pro tenhle mód použit normální aim mapy? vždyť tam musí být několik stejných úseků map vedle sebe, ne?
Za me Pro, urcite by to bylo oziveni pro nase hrace a o navstevnost bych se taktez nebal.
Btw staci tam klasicke aim mapy, cize zase o praci min. Akorat tam nahodit plugin ohledne tech umisteni hracu proti sobe, podle skore.
Naposledy upraveno DiEAcE; 03-05-17 v 11:56.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)