Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 35

Téma: Camping s awp

Threaded View

Odpověď: Camping s awp

Citovat Původně založeno Kajunkka Zobrazit příspěvky
    Já nikde nenavrhovala zakázat kemp úplně, nevím kde jste to všichni vyčetli. Je rozdíl kemp a kemp - pokud jde tým pro vlajku a ostatní ho kempem kryjí, tak je to v pořádku, ale když ti po začátku mapy nejmenovaný hráč po 2 smrtích napíše něco ve stylu" no co, ještě 7x zemřu a můžu si koupit wipo" a pak z 40 minutové mapy 25 minut kempí na spawnu nebo u své flagy a jen míří na střed a čeká - to normální není. A ano můžu ho zabít, ale co z toho, když si tam hned po respawnu stoupne zase ? Pouvažujte nad tím ;)
    Co z toho? To je jeho problém, že z toho nic nemá. Ty ho můžeš zabít a vlajku sebrat jak to děláš vždycky. To, že nějaký hráč hraje nenormálním stylem, neznamená, že je potřeba ho hned zabanovat. Uvědom si, že se jedná o public servery (mimochodem dost upadající), kde hrají nováčci s lepšími hráči. Lepší hráč by s kempícím nováčkem neměl mít problém. Protože kemp do této hry patří. A ani se nedivím, že ten mod upadá, jestli tam je zhruba taková komunita, která prosazuje špatnost kampu a admini to ještě podporují. Jestli já bych tam někdy dostal ban za neobvyklý způsob bránění vlajky, protože jsem měl na to zrovna náladu, už bych na ten server v životě nevkročil a zhejtil bych ho před ostatníma (a takhle uvažuje spousta dalších lidí. Pořád se divíte, proč ctf upadá?).
    Naposledy upraveno Grakon2702; 28-03-17 v 06:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání