Strana 5 z 18 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 61 do 75 z 260

Téma: Jurob

Ex-admin Avatar uživatele 514Pro
    Datum registrace
    Sep 2010

Re: Jurob

Byl jsem pozadan at kouknu na inkriminovane demo. Koukal jsem nekolikrat a opakovane, HLTV zaznam neni idealni, ale dostacuje, dle meho nazoru jsem nasel znamky aimbotu.
    Co se tyce navstevnosti, v bezne dny sem za tyden zavitam nekolikrat, jsou vanoce, mam dovolenou, neresim zhola nic a odpocivam.

Omlouvám, se že jsem neshlédl celá videa tvého kamarádíčka Juroba. Mě opravdu stačila ta jedna situace, kde si zapnul AB. Já už ho cheatovat viděl na vlastní oči ve hře, tedy i kdybych si videa prohlédl celá, nic by se na mém úsudku nezměnilo. Já vim, že cheatuje ne pořád, samozřejmě, ale tu a tam si vypomůže, jak to chytřejší cheateři dělají. Chvilku to maj chilku ne, když začne někdo psát do chatu jako v tom demu, že má cheaty, cheater spozorní a pokud je aspon trochu mazanej tak to vypne.
    Jurob to má spočítaný, nejen za ty urážky během vánoc, ale celkově za otravování, vulgarity a podobně. Už teď by byl klid i jurob věděl proč je zbytečné žádat o unban, kdyby nebylo dvou pitomců, co si myslej, že si můžou dělat co chtěj. Takže bych spíš řešil otázku co s těma pitomcema, co ho Kotlovi za zády odbanovali.
    Je ale škoda o tom mluvit, nikdy se nedohodnem já cheatery lovim ty jim pomáháš, vždycky budem proti sobě.
    Naposledy upraveno 72 Virgins; 31-12-10 v 18:09.

Ex-admin Avatar uživatele MARTiii
    Datum registrace
    Dec 2010

jste normalni ? jste zdravi vsichni ? jurob tu uz vic jak rok terrorizuje forum, kotelnu a dalsi portaly svymi blaboly ( tucny, kokod, a atd. ) a vy tu resite nejake cheaty ? SE PROBERTE ! at si tu nepripadam jak mezi dementama, kotle to plati i pro tebe hele chlape kotelna je fajn ale davat prava lidem pod 18 ? ses normalni ? to ti jako nekdo na icq napise CAU HELE DAL BY JSI MI PRAVA NA SERVERY MOCKY MOCKY SMUTNE KOUKAM.. a ty, jo klidne ja na to seru je mi to u prdele... ? foxik jeho noshled.. zrejme stejny rocnik netreba resit. Zarazi me jak s nim nekdo mohl hrat mixy,cw, atd. zrejme stejna sorta lidi.

kveton
    Guest

Virginsi ty uz jsi tak trapny:Dale myslim si ze ty tve kecy Kotla nepresvedci at veme apachovi prava,protoze to je fakt super admin. Ale zkousej to dal jak mala holka;)apachi jses frajer a mentalni jsi na tom o hodne vys nez Virgin;)

Ex-admin Avatar uživatele MARTiii
    Datum registrace
    Dec 2010

Foxik specialne pro tebe, najdi si holku nebo se jdi aspon projit ven at neskoncis jak jurob.

Invite
    Guest

Vy ste asi uplne retardovy za co dostane BAN za AB teraz ste ma fakt rozosmiali Zwanio uplny retard chces mu dat BAN a este si tu nedal demo hod sem demo s casmi ja to pozrem a ti poviem svoj nazor DMNCE!!!!

Invite
    Guest

[QUOTE=novymartiii;4568]Foxik specialne pro tebe, najdi si holku nebo se jdi aspon projit ven at neskoncis jak jurob.[/QUO
    Myslis ze nema holku?

Ex-admin Avatar uživatele Karl0s
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    doma

[QUOTE=Invite;4570]
    Citovat Původně založeno novymartiii Zobrazit příspěvky
    Foxik specialne pro tebe, najdi si holku nebo se jdi aspon projit ven at neskoncis jak jurob.[/QUO
    Myslis ze nema holku?
    Jur0b / foxik na new account ? (:

morbe
    Guest

Citovat Původně založeno novymartiii Zobrazit příspěvky
    jste normalni ? jste zdravi vsichni ? jurob tu uz vic jak rok terrorizuje forum, kotelnu a dalsi portaly svymi blaboly ( tucny, kokod, a atd. ) a vy tu resite nejake cheaty ? SE PROBERTE ! at si tu nepripadam jak mezi dementama, kotle to plati i pro tebe hele chlape kotelna je fajn ale davat prava lidem pod 18 ? ses normalni ? to ti jako nekdo na icq napise CAU HELE DAL BY JSI MI PRAVA NA SERVERY MOCKY MOCKY SMUTNE KOUKAM.. a ty, jo klidne ja na to seru je mi to u prdele... ? foxik jeho noshled.. zrejme stejny rocnik netreba resit. Zarazi me jak s nim nekdo mohl hrat mixy,cw, atd. zrejme stejna sorta lidi.
    ooh, to je tak krasne presne napsany

Zhoblovanej totem Avatar uživatele apach29
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

To Virgins: Mas pravdu, Juro je kamarad a nikdy jsem tu neobhajoval jeho jednani a chovani se k userum. Co se tyce toho dema, 514Pro je admin, kteryho si hodne vazim a nikdy na nej nebyla ani jedna neopravnena stiznost a vzdy ho rad vidim na serveru. Jestli on rekne, ze tam je AB, nebudu se s nim hadat. Jen me to tak nepripadlo. Haxy jsem nikdy nemel, vim jak vypadaji jen z youtube a spousty jinych demicek. Mozna je cas je vyzkouset je na botech, abych vedel, co se na tom da nastavit. K tomu "pitomci", ne jednou jsem te upozornil, at se semnou bavis jako se sobe rovnym, ne jako se svym spoluzakem z 4te pomocne. Jestli se tak bavis doma s rodici, je to tva vec, jestli se tak bavis se svoji "pritelkyni" je to tva vec. Jeste jsi tolik polivky nepojedl na to, aby jsi mi vubec mohl tykat, tak se krot a hodne dobre si rozmysli, jak mne budes nazyvat.

To novymartiii: Jestli jsi MartiiJack, kteryho uz znam par roku, mas pravdu. Juro mel hodne nevybiravy slovnik a jestli ma ban na forum, je to dobre, pac se nepoucil ze svych chyb.

To kveton: Diky, ale jestli mam prijit o prava za ten unban, nebudu s tim mit problem. Vim ze jsem udelal chybu a rad za ni ponesu nasledky.

Přiznám se apachi, že po tom co jste ze sMogerem provetli k tobě cítím nepřátelství. Věřím, že jsi pro kotelnu udělal hodně dobrejch rozhodnutí jako admin, ale v ten moment, kdy jsi pomohl cheaterovi jsi pro mě všechno smazal. Nevim kolika lidem jsi takto pomohl, přišlo se jen na Juroba, protože jeho ban sledovala většina adminů i hráčů, kteřý na forum chodí. Možná byl jedinej, možná dvacátej, ale i kdyby si to udělal jednou nemůžeš za to získat moje sympatie spíše naopak.
    Nevim proč se bavích o mých spolužácích, který sem 12 let neviděl. Fakt nevim co to má s timhle problémem co dělat.

ouye
    Guest

Tu sa rieši cheating, nie tvoje pocity, ktoré nikoho netrápia.
    Naposledy upraveno ouye; 01-01-11 v 00:54.

ouye - Jurobe tos nemohl přijít s nějakou lepší přezdívkou.
    Naposledy upraveno 72 Virgins; 01-01-11 v 01:02.

ouye
    Guest

Chlapec, tvoje paranoje, že sú všetci jurobovia tu nepatria. Uvedom sa, prosím.

Profesionální člen Avatar uživatele dEEEEEEEEEEL
    Datum registrace
    Dec 2010

Je to tu jak v telenovele . :) Zaujímave

Ano zbieram komenty .. Dúfam že Vám to nevadí :(
    :D

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání