Zobrazit výsledky od 1 do 6 z 6

Téma: Uzjsemtadyzas --> Idea

Pokročilý člen Avatar uživatele Celenka
    Datum registrace
    Mar 2012
    Umístění
    RpR

Uzjsemtadyzas --> Idea

Hráč Uzjsemtadyzas
    Typ banu SteamID
    SteamID STEAM_0:1:178078274
    IP adresa 31.47.97.157
    Udělen 13-07-2017 - 20:36
    Délka BANu 60 minut
    Vyprší 13-07-2017 - 21:36 (0 měsíců 0 týdnů 0 dní 0 hodin 9 minut ještě zbývá )
    Důvod kemp na spawne
    BAN dal Admin Elliot (Idea)
    BAN dal Server csko.cz | dust2 only (de_dust2)

Ahoj, po delší době jsem zapl cs 1.6 a dost mě zamrzel ban, který jsem obdržel na 60 minut. Dostal jsem odůvodnění camp na spawnu, jenomže admin neměl asi zrovna svůj den a rozhodl se pár lidí pobanovat. Neuvědomil si však, že jsem z taktického hlediska musel počkat 1 kolo na spawnu s awp, abych odrazil patřičný rush z CT strany. Naneštěstí jsem na spawnu vydržel asi jen 30s kola, než jsem ban obdržel bez jakéhokoliv předešlého varování.

Teď vážně. Je opravdu nutné řešit takové sračky? Chápu, že tu mají práva děti, ale aspoň to dávejte někomu, kdo má všech 5 pohormadě. Opravdu nechci řešit nesmysly typu 15ti letý kido dostal 5tku ve škole, tak se rozhodl pobanovat pár lidí, jelikož zrovna neměl svůj den.
    Naposledy upraveno Samco; 13-07-17 v 21:29.
    Lidská blbost je nekonečná.

Ex-admin Avatar uživatele Idea
    Datum registrace
    Sep 2011
    Umístění
    Brno

Re: Idea, špatný krok, d2 only server

Bany ste dostali ked bolo 30 sekund do konca kola, asi 3-4 ste tam cupeli na spawne s AWP za T, spravne by ste mali byt vy co rushujete.. CT uz davno nerushovali ked som banoval, niektori vasi spoluhraci boli v pohode rozlezeni po mape len par z vas to nejako nezvladlo :(
    We are forlorn like children, and experienced like old men, we are crude and sorrowful and superficial—I believe we are lost.-

If you do something too good, then, after a while, if you don't watch it, you start showing off. And then you're not as good any more.-

Datum registrace
    Mar 2012
    Umístění
    RpR

No a to je právě ta chyba, kterou jsi udělal. Je třeba příště trošku zapojit mozek, než něco takového uděláš. Namísto toho, abys banoval/kickoval boty, co neví, co znamená ten baťoh, nosící na zádech a my kvůli tomu prohrajem kolo, tak děláš takové nesmysly. S tím časem mě chceš rozesmát, viď? Nikdy nečekám na spawnu více, jak minutu. Tak věřím, že si dáš příště pozor.

Ex-admin Avatar uživatele Idea
    Datum registrace
    Sep 2011
    Umístění
    Brno

Ten cas som si este pozrel akurat ked som hodil bany, naco mam banovat boty ktori nevedia co je batoh na zadech? Tak sa nikdy nic nenaucia, tam staci dropnut bombu a hra sa dalej.. A mozog zapajam ale dakujem za radu.
    We are forlorn like children, and experienced like old men, we are crude and sorrowful and superficial—I believe we are lost.-

If you do something too good, then, after a while, if you don't watch it, you start showing off. And then you're not as good any more.-

Datum registrace
    Mar 2012
    Umístění
    RpR

Ano, jak říkáš, čas jsi si pozrel, ovšem až si dobanoval posledního, takže to dává smysl. Je třeba dávat bany lidem, co kempí každé kolo a ne, když někoho uvidis poprvé a jen 30s. Vem si mou radu k srdci. Za dalsi, pokud ty lidi nebudes resit, budou neustale zdrzovat hru. Staci kicknout, ti lidi uz ten server ani nenajdou. Pokud neovladaji zaklady hry, nemaji tam co delat prece.

Administrátor
    Náborář
    Server admin
    Datum registrace
    Feb 2014

Odpověď: Uzjsemtadyzas --> Idea

Lck.
    - S úsměvem dojdeš daleko, ale ještě dál dojdeš s úsměvem a se zbraní.
    - Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem.
    ... A nakonec ten, pro koho jsi byl ochotný schytat kulku, bude držet zbraň.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání