Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 31 do 45 z 57

Téma: likisek --> Troppe

Nováček
    Datum registrace
    Jun 2017

Odpověď: likisek --> Troppe

poprosím o vyjádření vedení a uzavření unbanu a vysvětlení za co tvaly ban děkuji ?

Server admin
    Datum registrace
    Jul 2014
    Umístění
    Zlín, Prostějov

Kick jsi dostal za neustálé narážky na kohokoliv. Jak přes voice, tak v chatu. Po kicku jsi měl stále problém, tak přišel horší trest. Už jsem ti to tu vypsal nejednou. Píšu ti pořád to stejné dokola, třeba to už pochopíš.

Ex-admin
    Datum registrace
    Jan 2014
    Umístění
    Karviná/Brno

Píšeš o všech, jak se chovají jako děti, ale podívej se, co tu píšeš ty. Důvod banu máš od začátku vlákna v příspěvku číslo 2. To, cos říkal ve voicu, tu asi těžko někdo nahraje jako audio file, že ano, tohle je na posouzení adminovi.... Ale zajímavé je, že se tu objevuje spousta názorů na tvé nevhodné chování a podle chatlogu a tohoto vlákna je asi jasné, jak to bude. Pak se asi div, že všichni věří adminovi, který je v pohodě a ne tobě, co je naegovaný jak, že to ani nejde popsat.
    Na serveru silácké kecy, jaký je každej bot apod., ale když kouknu na tvé stats, tak ty docela botům odpovídají, nic ve zlém http://stats.csko.cz/statsx/hlstats....player=5574651

A jestli ti je přes 30, tak by ses nad sebou asi měl zamyslet.

Nováček
    Datum registrace
    Jun 2017

mě nezajímá to co bylo :D ale co je ted a blbče si doma žikej fotrovi ne mě ja ti taky nenadaval,tak se uklidni

Ex-admin Avatar uživatele wowz0r
    Datum registrace
    Apr 2015
    Umístění
    Klasické a AIM servery, RC cars

Citovat Původně založeno likisek Zobrazit příspěvky
    mě nezajímá to co bylo :D ale co je ted a blbče si doma žikej fotrovi ne mě ja ti taky nenadaval,tak se uklidni
    Jo tak tys mi nenadával?

ASUS Prime Z270-K; Intel Core i7-7700 3.6GHz, 8MB L3 cache + NZXT Kraken X52; MSI GeForce GTX 1080Ti DUKE 11G OC; Kingston 24 GB DDR4 3000MHz CL15 HyperX Predator Series; Cooler Master N400; HDD 2 TB + 3 TB; SSD 256 GB + 512 GB; Fortron Hyper M 700 W

Nováček
    Datum registrace
    Jun 2017

majaaa mi napsala asi velkej skill,aim a brain má maja :D ale v poho nechám tě žít v tom dobrém co děláte pro web :D

proč sem furt sereš to co bylo ?? řeš poslední dva dny :d ty si nemocnej nebo co ? mě stačí vyjádření vedení nic víc
    Naposledy upraveno Samco; 21-09-17 v 19:44. Důvod: používaj EDIT / zlúčené

Datum registrace
    Apr 2015
    Umístění

A ty si vážně myslíš, že se vedení bude zaobírat takovou nevymáchanou držkou, jako seš ty? Kdo si myslíš, že seš? Nějaký prominent, aby sem sestoupil sám Kotel a řešil to, že se neumíš chovat? Tohle měla řešit tvoje máma, ne vedení.

ASUS Prime Z270-K; Intel Core i7-7700 3.6GHz, 8MB L3 cache + NZXT Kraken X52; MSI GeForce GTX 1080Ti DUKE 11G OC; Kingston 24 GB DDR4 3000MHz CL15 HyperX Predator Series; Cooler Master N400; HDD 2 TB + 3 TB; SSD 256 GB + 512 GB; Fortron Hyper M 700 W

Nováček
    Datum registrace
    Jun 2017

chlapče já podnikám 10 let a nemám problém a to že vy tu řešíte 16 let starou hru,jak soudci a policie je extrem :D ten ban trvaly chci vyřešit a to že si mi ho dal nepravem

Datum registrace
    Apr 2015
    Umístění

Ne, ty tu řešíš 16 let starou hru. Před chvílí jsi řešil ban na den, teď najednou permu? Tak si vyber, co vlastně chceš. Hrozný, jak jsou ti lidé dnes nerozhodní...

Ex-admin
    Datum registrace
    Jan 2014
    Umístění
    Karviná/Brno

majaaa mi napsala asi velkej skill,aim a brain má maja :D ale v poho nechám tě žít v tom dobrém co děláte pro web :D
    O můj skill nejde. Jde o to, že máš hodně silné řeči, ale evidentně na to nemáš. :)

Místo toho, abys měl trochu pokory a třeba i uznal, žes to se svým chováním přehnal a nedej bože se i omluvil (Bože, co jsem to napsal za blbost), tak si pořád tvrdohlavě pojedeš svoje. Přesně tohle je pak i důvod, proč ty bys admin být nikdy nemohl, protože nemáš absolutně žádnou objektivitu a soudnost. Tvůj názor prostě musí být ten nejlepší a správný (neznám tě, ale tak se tu prezentuješ) a kdokoliv tvrdí něco jiného, je omezený hlupák.

Vtipný taky je to, že na mou tučnou poznámku jsi radši ani nezareagoval, protože víš, že reason tam máš a ty sám jen meleš nesmysly

Server admin
    Datum registrace
    Jul 2014
    Umístění
    Zlín, Prostějov

Pochopíš, že se s tebou vleče i historie toho, co jsi tu dělal kdysi? Příklad i pro tento web. Někdo zapne cheaty, požádá o práva a nedostane je, protože zapl před dvěma lety.
    To samé je s tvým chováním a vyjadřováním. To ti tu ale můžu psát klidně 500x, ale i tak to asi nepochopíš.
    Máš tu screen z posledních 2 dní a starší zprávy nejsou o nic lepší.
    Je zbytečné sem už něco psát. Obyčejná žádost o ub a je z toho vlákno pomalu na 4 stránky, kde se pořád řeší to stejné.
    Počkáme tedy na vedení, tudíž na některého z moderátorů nebo přímo Kotla.

Ex-admin
    Datum registrace
    Jan 2014
    Umístění
    Karviná/Brno

My řešíme 16 let starou hru ? Vážně ? Opravdu ? :D .... Ty máš potřebu každého ve hře zmrdat za něco, ale my řešíme hru ? :D :D :D :D

Datum registrace
    Apr 2015
    Umístění

Dámy a pánové, tady máte vědecký důkaz toho, že likisek je ve skutečnosti hrozně milý, hodný a vstřícný člověk, ovšem nečinnost, neochota a ignorace ze strany adminů Kotelny z něj stvořila takovéto nekontrolovatelné zvíře. A pak, že hry nezpůsobují násilí...

Ale žes mi to tak krásně osvětlil, tak ti ten ban zkrátím... ze dvou banů na furt na jeden ban na furt.

Nováček
    Datum registrace
    Jun 2017

ty vole pochopíte mě víte jak to chodí na serveru a pak se nedivte,že mám nervy a pišu hovna sami víte,že neustalej kemp spawn admin nic nedělá bomba plantnuta nikdo nefuz atd a pak vznikaj moje emoce a jde to ven tak mě pochopte

Datum registrace
    Apr 2015
    Umístění

ty vole pochopíte mě víte jak to chodí na serveru a pak se nedivte,že mám nervy a pišu hovna sami víte,že neustalej kemp spawn admin nic nedělá bomba plantnuta nikdo nefuz atd a pak vznikaj moje emoce a jde to ven tak mě pochopte
    Chceš říct něco tajnýho? Já ti to povím, ale nesmíš to nikomu říct, jo?

Víš, za co jsi tehdy dostal ten ban ode mě, po kterém následovalo tohle?

Ten ban jsi dostal, protože jsem tě kicknul za kempení na T spawnu 20 s před koncem kola. Ty ses napojil a otvíral sis na mě držtičku. Za to jsi dostal ban a pak následovalo viz výše. A ty tu budeš říkat něco o tom, že neřešíme neustálý spawn kemp? Děláš si ze mě prdel? :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání