neviem sa v tomto pohybovať ale dnes sme sa tam išli trošku zabaviť a trošku ma zamrzelo že sú tam len 2 mapy, bolo by možné tam dať i nejaké iné ? nech sa to stále neopakuje ?
neviem sa v tomto pohybovať ale dnes sme sa tam išli trošku zabaviť a trošku ma zamrzelo že sú tam len 2 mapy, bolo by možné tam dať i nejaké iné ? nech sa to stále neopakuje ?
mal som cloveka co ich spravi , no bohuzial sa nato vysral , pritom RC CARS mohol byt zaujimavy server , uz dlho som tam odvtedy nebol
Chcem podať sťažnosť na admina, ktorý mi dal ban za komunikáciu s hráčmi ktorých zaujímali recepty na rôzne jedlá. Očividne ich to zaujímalo a neustále sa pýtali na veci, ktoré ich zaujímali, no aj napriek tomu som dostal BAN. Ten skurviak takisto zabanoval hráčov, ktorí mali v nicku moje meno (moje meno tam mali na vyjadrenie podpory veci, ktorú som robil).
Okamžite daného admina suspendujte a mne dajte unban!
Moje meno: kokotskurveny
Server: Dust 2 only 3
Trocha som hladal a nasiel som tuto tak by sa mohla skusit pridat a ak bude dobra tak aj nechat
http://gamebanana.com/maps/141250
Naposledy upraveno Jeremy; 22-08-16 v 18:00.
Každý z nás žije odkázaný na svoje vlastné presvedčenie a vedomie. A to je to čo voláme realitou. Avšak, obidva, presvedčenie aj vedomie majú viacero podôb. Niekoho realita môže byť iného ilúziou. My všetci žijeme vo svojich vlastných predstavách.
mne nechcu vojsť sluchátka do pc /mám to pichátki príliš velke/ ked zneho flexou zbrusim pojdu mi?
Mirussia: Grakon je príliš škaredý na to aby prišiel na admin zras.
Engine hry dost limituje možnosti map a je to časově náročné a já na to bohužel už čas nemám. Zdrojové soubory map jsou ke stáhnutí v downloadu, takže kdokoli může zkusit udělat novou mapu. Problém je ale v možnosti testování. Každý, kdo dělá mapu, by musel mít extra server na testování.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)