Chceli ste dôkaz? Tu ho máte!
Demo je z celej mapy estate, takže nižšie nájdete všetko pekne vyčasované. http://csko.cz/dema?UPD=3vugLw0e
1. situácia 9:20-9:40
Sme na 2. poschodí. Bolo počuť ako niekto lezie hore rebríkom a prechádza oknom. Vedela som, že hráč Ing. yvory tam stále je na tej pohovke (predtým tam niekoho zabil, pretože ho napadol a celý čas tam neskôr kempil), a zrazu USP niekoho zabilo. Vrátim sa tam a je tam mrtvola (of course Yvoriho). Bolo počuť ako niekto lezie ihneď von oknom cez ten rebrík (určite zrádca), tak idem za ním. Hovorím do voicu, že je to zrádca a aké je jeho meno (v prípade, že zomriem) a "úžasný" scratch, ktorí celý čas kempil na strome a nevedel čo sa dialo ma random zabil. Ospravedlnenie? Veď si strieľala tak neplač a hraj!...?! WTF??? Vysvetlenie nižšie...
2. situácia 14:10-16:30
Istý hráč tam randomuje, spamuje. Hráči ho konfrontujú nech s tým konečne niečo robí a on nič. Dôvod? Ja mám mute na voicechat. A na čo ma TAB, kde je výpis hráčov a ich karmy? Na čo je konzola, kde tiež vypisuje kto koho zabil a pod. Hráči mu to neskôr napísali aj do chatu a čo? NIČ.
To celé vlastne pokračuje po zvyšok mapy kedy napr.
hráč No Target ( ! ) ako nevinný zabije hráča Houfanek (Tonko), ktorí bol detektív (16:50)
(iba usudzujem) hráči tam komentujú na istého hráča Lil Peep že obchádza (16:35-16:55) I´M JUST NOT F*CKING INTERESTED
TOTÁLNA IGNORÁCIA na všetko čo sa okolo neho deje, NIČ NEROBENIE (čo sa týka práv Admina)
To, čo včera Kotlíček napísal (aspoň za mňa) bola taktiež pravda. Istý hráč sa pripojil, na nové kolo bol detektív, vyrandomoval 4-5 ľudí a on ho nechal odísť bez kicku/banu. Stačilo si pozrieť môj chatlog, kde som dvakrát písala "scratch?" čo iba odignoroval (taktiež som mu to vravela do voicu no proste nič). Chceli ste dôkaz, tak tu ho máte. Verím, že sa s ním konečne niečo urobí, lebo takýchto adminov určite nepotrebujeme!
Posielam ti veľký pusinku a verím, že sa uvedomíš.