Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 260

Téma: Jurob

Threaded View

Re: Jurob

Citovat Původně založeno Kotel Zobrazit příspěvky
    Tak ty uz jsou tu rozebrane. Po prvnim prehrani se mi to take jevilo jako AB, ale AB ma slouzit k tomu, aby hrace trefil. K cemu je AB, co strili vedle? Zajimalo by me tedy ab na awp serveru a pripadne dalsi dema, kde je pry videt, jak za zdi sleduje hrace.
    Rozebraný jsou a tvůj první úsudek byl správný. Totiž ne každá vypálená kulka při použití AB hlavu zasáhne, v tomto se bohužel mýlíš. Tak tomu možná bývalo před dvěma lety, ale cheaty jdou dopředu. Chyba je, že zkoumáte i jiná videa, než ty, která byla předmětem banu. Totiž žádnej cheater by na kotelně nepřežil tak dlouho, kdyby měl cheaty zapnutý pořád. Takže ve většině demíček uvidíte Juroba bez cheatu a momenty kdy si to na pár sekund zapne nezaznamenáte.

To že tam je AB poznáš už z toho, že Jurob míří vedle hlavy, ale po výstřelu se nasměruje aim na hlavu a je HS.... je uplně krásně vidět, jak se cross švejkne nepřirozeně rychle na hlavu. Tady Jurob udělal velkou chybu, že měl AB zapnutý celý kolo.
    To že pár výstřelů z 20 ti šlo mimo hlavu nic neznamená moderní AB nemají 100%tní úspěšnost jako ty AB dřívějšího data.

Jedinej tedy kdo je pořád vysloveně proti je apache, invitro si neni jistej a já těmto dvěma doporučuju poslad demíčko svejm kamarádům na nezávislý posouzení. Ostatní AB zaznamenali.
    Tim, že posíláte demíčka, kde jurob možná nic nemá, i když já jsem na každym zaznamenal množství nepřirozenejch kilů (mohl být luck), v tom děláte zmatek. Věnujte se demům, který poslal Kotel Apachovi zejména tomu jurob.dem

Vím, že ne každej má 6 let zkušenosti s CS a vždycky se najde někdo, kdo zaváhá, nebo přijde s přihlouplou teorií (ultramegaluck) jako to tu už padlo. Proto je lepší demo poslat kamarádovi co to hraje dlouho, nejlépe zkušenému cheathunterovi a on vás navede na co se máte koukat. I já se občas poradím, není na tom nic zlého.

Já toto vlákno opouštím, protože valný smysl nemá a je tu demíček, na týden i když stačí shlédnout to jedno co poslal Kotel. Já jsem pro unban Juroba. On už beztak bez cheatů hrát nemůže, dříve či později do toho spadne znova opojen tím, jak mu to krásně prošlo.
    Naposledy upraveno 72 Virgins; 02-01-11 v 07:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání