Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 16

Téma: _AnGeL_ --> Leiloo

Threaded View

Stálý Maniak Avatar uživatele _AnGeL_
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Šaľeny vychod

Odpověď: _AnGeL_ --> Leiloo

1. Nepoprel, že tam bol a že ušiel do tej miestnosti.
    2. Ako nevinný by 100% nezobral nohy na ramena a nezačal utekať, ale by označil telo a keby sa nezúčastnil útoku, tak by zabil toho čo tam strieľal. Stačí si všímať jeho gameplay.
    3. Videl som ho prebíjať sekundárku v tej miestnosti. Čiže bola tam priveľká pravdepodobnosť, že sa zúčastnil "útoku".
    4. Po kicku sa ukázalo, že bol zradca.
    5. Sekundárka bola podľa rozmerov väčšia. Mohlo sa aj jednať aj o dgl. To nevylučujem, ale určite to nemohlo byť nič iné ako dgl alebo usp (navyše je divné, že si neprebíjal m3, čiže sa prikláňam stále k tomu USP, keďže šlo o "boj" z blízka + určite by si to hneď neskrýval, keď som vtrhol do miestnosti)
    6. Aj v hre som po tom vravel, že je to Leilloo

Navyše aj keby niečo vraveli na TSku, tak hrávam 85% času so zapnutou hudbou a 100% nevnímam hru či iné zvuky okrem hudby.
    Citovat Původně založeno Leilloo Zobrazit příspěvky
    Angel nemal si ako vediet proste ze som zradca nijak som sa neprevinil..Nemam co uz k tomu povedat takze sem pisat uz nebudem ban bol na mieste...
    1. Bol si na mieste činu
    2. Pokiaľ ban z toho, že si nevieš udržať nervy na uzde je v pohode, tak potom banuj každého čo ťa zabije ak si zradca.
    3. Navyše si prebíjal, čiže si sa tam previnil.
    Naposledy upraveno _AnGeL_; 10-01-18 v 12:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání