Zobrazit výsledky od 1 do 13 z 13

Téma: Lageris --> Lurky

Threaded View

Stálý člen (Red Bull :D) Avatar uživatele Lageris
    Datum registrace
    Jul 2013
    Umístění
    Slovensko Nitra

Odpověď: Lageris

Citovat Původně založeno KajSinek Zobrazit příspěvky
    Ban ti vyprší začiatkom mája, takže asi o tie 3 mesiace. Už len s tými žiadosťami vidno ako si to len zhoršuješ. Nemôžeš proste rok počkať ako každý normálny človek? Vtedy vidno, že si sa poučil a nie, že cca každé každé 3 mesiace si budeš žiadať UB. Poznám ťa už dávnejšie z JB a tvoje žiadosti fakt nechápem.
    Moja žiadosť je založená kvôli tomu ,že sa neviem dočkať a predsa len v minulej žiadosti som napísal že sa o to pokúsim vo Februári.A z čoho prosím pekne sa mám poučiť z toho z čoho ma krivo obvinili ? Ano furt si budem stáť za svojím názorom a predsa len BANUJÚCI admin by sa mal k téme vyjadriť. A nie nevyprší mi začiatkom mája ,ale koncom Mája. Keď ma tak poznáš predsa len by si vedel že by som nikdy nezapol cheat alebo obchádzal. Sám vieš že somnou boli problémi (4 roky dozadu) a to kvôli správaniu to tam neni vidieť zmiernenie sa ? Prečo by som ja mal zase byť výnimkou pri bane, predsa niekomu dáte unban 2-3 mesiace dopredu. A mne nie nechápem dôvod mi nedať UB keď somnou neboli problémi okrem roku 2014 ale aj potom som bol kludnejší,
    odvtedy som ban nedostal až potom čo som prišiel na bhop si zaskákať a dostal som následne ban. Tak sa prosím hlavne teraz neurazte za to čo som napásal myslím HAPALIČKA:) Ano uvedomujem si že ma tu máte za dementa po tomto čo som tu napísal.
    Naposledy upraveno Lageris; 16-02-18 v 21:11. Důvod: upravená posledná veta
    PLESK HO TAM :D

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání