Strana 13 z 18 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 181 do 195 z 260

Téma: Jurob

Ex-admin Avatar uživatele Karl0s
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    doma

Re: Jurob

Ani pravopis nezvládá.

ouye
    Guest

Je neschopný pracovať fyzicky, aj mozgom, tak chodí po bytoch predávať rastliny a ešte aj stíha 10 hod. denne sedieť za PC.

easyyy
    Guest

2foxik - nejde o žádné rameno, ale o ten "reflex" (neboj, nejsem slepý) .. aspoň teda já, když mám zbraň co nederuje, tak nestřílím do zdi. Jenže když toho hráče vidíš, asi ti to nedá, na to se zeptej svýho kámoše

btw jestli se to pořád řeší, tak si zítra udělám rád hoďku času a zkouknu pečlivě všechny hltv, když mi někdo hodí všechny linky (juro a jurob.dem mám a také mám tu hltv s časem 14:50 - 99,9% AB ten kill z horních kat na T spawn, zítra to ještě pošlu pár známým.
    Naposledy upraveno easyyy; 02-01-11 v 23:22.

Ex-Náborár Avatar uživatele Charon35
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Citovat Původně založeno Kotel Zobrazit příspěvky
    !!! 14:50:00 Tak tady nemam co dodat (ze by AB skublo na jine ct nez miril ???) !!! - takze nejdriv ma ab, ktere vetsinou netrefi, protoze je to chytre ab a pak ma ab, ktere strili o kilometr vedle nez miri on sam?
    Nejde o to aké má AB. Ale aby hentak bezdôvodne šklbol z bližšieho hráča na vzdialenejšieho, ktorý len priskočil cez múr a potom sa to snažil uhrať tým, že strelil s deaglom do steny (akože mieri znovu na toho čo je bližšie)?! Buď má divné "reflexi", alebo...

ouye
    Guest

Citovat Původně založeno easyyy Zobrazit příspěvky
    2foxik - nejde o žádné rameno, ale o ten "reflex" (neboj, nejsem slepý) .. aspoň teda já, když mám zbraň co nederuje, tak nestřílím do zdi. Jenže když toho hráče vidíš, asi ti to nedá, na to se zeptej svýho kámoše

btw jestli se to pořád řeší, tak si zítra udělám rád hoďku času a zkouknu pečlivě všechny hltv, když mi někdo hodí všechny linky (juro a jurob.dem mám a také mám tu hltv s časem 14:50 - 99,9% AB ten kill z horních kat na T spawn, zítra to ještě pošlu pár známým.
    Je jedno kto to zkukne, pretože sa nedá nijako na 100% zistiť, či tam je AB. Na DM tak často trénujem reflexy, že trhnem na vzdialenejšieho hráča.

Také AB, ktoré strelí do hráča ďalej od Teba asi ani není.
    Naposledy upraveno ouye; 02-01-11 v 23:59.

Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Citovat Původně založeno ouye Zobrazit příspěvky
    Je jedno kto to zkukne, pretože sa nedá nijako na 100% zistiť, či tam je AB. Na DM tak často trénujem reflexy, že trhnem na vzdialenejšieho hráča.
    Aká je v tom logika trhnúť na vzdialenejšieho hráča, keď niekoľko sekúnd čumíš a mieriš na bližšieho, zrazu sa tam objaví iný a keď ideš vystreliť tak ZRAZU zastrelíš toho čo je ďalej, aj keď ten čo je bližšie na teba strielaľ a mal o mnoho väčšiu pravdepodobnosť, že ho trafíš (aj on teba)? To sú "trochu" divné myšlienkové pochody, alebo len výhovorky?!
    Naposledy upraveno Charon35; 03-01-11 v 00:03.

ouye
    Guest

V tom není logika, je to hra. Konanie hráčov nemusí dávať logiku.

maasloo
    Guest

Jo ale pokud teda Jurob střílí fastzoomy pomalu s 80% úspěšností skoro na každé mapě co je :D. Teda ve všech hltv co koukám musí mít jurob celkem super reflex. tak mi neřikej že ten super reflex najednou nemíří na toho prvního hráče :D. Stačí když si to pustim a zkusim se v cítit že hraju za něj :D ... v životě bych nevystřelil nějak takhle !!! Ať mi tady někdo řekne že by takhle někdo škubnul :D. Při opakovaném pouštění dokola tohoto kilu z pomaleně i normálně mám prostě 100% pocit že neni něco v pořádku.

maasloo
    Guest

Co to vidim :D

doporučuji shlédnout Jurob na aimě :D 313kills : 14 smrtím :D seš fakt robot :D

Ty bys měl hrát normálně za švédské SK nebo za poláky za pentagram :D

Profesionální člen Avatar uživatele dEEEEEEEEEEL
    Datum registrace
    Dec 2010

takže ked niekto bude mať skoro okolo 313 : 14 tak ho zabanujeme !!! L0W také skore je nereálne . fakt .

Nováček
    Datum registrace
    Dec 2010
    Umístění
    Košice

Citovat Původně založeno Syrius.* Zobrazit příspěvky
    Hej davaj si pozor čo píšeš. Čo máš proti Slovensku?
    Vidno, aký je zúfalý, nedarí sa mu dostať Jura preč z kotelny, ako to tu už foxik povedal, tak už nadáva na celý národ, ja k tomu nemám fakt už čo povedať ....

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010

AIM je server kde hrajú dosť lamz a výborný server pre lepších hráčov, keď tam hrajú lowaci. Ok.

Juro rozmýšľa takto......zapeklitá situace.....Juro je CT. Odrazu sa pred ním objaví taký stanprdlik a začne fulloutovať. Juro počuje že ešte jeden príde a tuší že to bude taký Lakaj...tak radšej dá Lakaja lebo stanprdlik ho nedá a Lakaj ho dá tak dá Lakaja miesto toho aby dal stanprdlíka lebo ten ho nedá. A zabije 2!!! Papparaparááá!

easyyy
    Guest

:d:d:d:d:d

Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Citovat Původně založeno foxik Zobrazit příspěvky
    Juro rozmýšľa takto......zapeklitá situace.....Juro je CT. Odrazu sa pred ním objaví taký stanprdlik a začne fulloutovať. Juro počuje že ešte jeden príde a tuší že to bude taký Lakaj...tak radšej dá Lakaja lebo stanprdlik ho nedá a Lakaj ho dá tak dá Lakaja miesto toho aby dal stanprdlíka lebo ten ho nedá. A zabije 2!!! Papparaparááá!
    V normálnej situácií áno, ale hentam asi ťažko. (ten čas 14:50 mám na mysli)
    1. Ten v predu nefullautoval.
    2. Toho ďalej nemohol počuť.
    3. Nick súpera tuším ani nie je vidno.
    4. Zdá sa mi, že hral za T.
    Takže sa vyjadrujme k téme a nie "akoby to mohlo byť, alebo ako to býva".

ouye
    Guest

Jur0b uvažuje takto, vidí 2 hráčov, pozrie si ich nicky, odhadne akou trasou išli, koľko HP im ubrali moji, vypočíta si rýchlo percentuálnu pravdepodobnosť toho, že ho dá 1 hráč a toho, že ho dá 2. hráč podľa rôznych faktorov a vypočíta si aj iné faktory ako napr. akú dráhu musí prejisť a čas, za ktorý ju prejde, z akých bodoch ho bude možné dať, keď sa presunie do toho určitého bodu (ráta samozrejme aj so všetkými inými faktormi, napr. podľa toho, kde počul dupať hráčov, podľa nickov svojích hráčov, (napr. že išiel standprdlik na dlhú a vedľa neho stefan, tak si vypočíta šancu, že stefan blokne standprdlíka, ktorého to spomalý na 1 sekundu o 1,17km/h, a aj cestu, ktorou pôjdu iní hráči...)) aká je šanca, že sa hráči budú nachádzať v určitých bodoch, kde ho bude možné dať, bez toho, aby ich počul skôr, než dá toho určitého hráča, s teplotou vzduchu, smerom a prúdkosťou vetru, s vlhkosťou vzduchu, s pingom hráča, aby vedel kde ho má trafiť a aká je šanca, že ho lagne zhruba a pod., není to jednoduché stihnúť za tých pár stotín.

A to je AWP server, nie fy.
    Naposledy upraveno ouye; 03-01-11 v 18:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání