Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 46 do 60 z 79

Téma: Vulgarita demence- BAN!!!

Stálý Maniak Avatar uživatele Ridik :D
    Datum registrace
    Jan 2014
    Umístění
    Vsude :D

Re: Vulgarita demence- BAN!!!

neresi se tu nic doporucuju to zkratit vzniklo tu flame Apach prosim lockni to
    Jakákoli provokace může být tvrdě trestána.

A cenzura vládne.

Stálý člen Avatar uživatele AnnoyingGreg
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Usti nad Labem

Já mu žádný unban NEDÁM. Nechápu, proč se do toho montují ostatní a nevědí pořádně o co jde. Je moc hezký, jak se tu snaží Bia zelenyyy ukazovat, jak je Kotel zlej a on si ty práva na classic vážně zaslouží zpátky. Tak jedna rada, tím jak tu zakládáš červený kříž ty práva asi zpátky nedostaneš. Nepleťte se mi do banů, pokud o tom víte nic na druhou. Například Jordane, tvůj názor jako JB admina je tady naprosto nepodstatnej, pokud nevíš o co se jedná. To mě jako sledujete? Jak můžete říct, že nehraji Furien? Nehraji pod stálým nickem a ani pořád se steam klientem. Když máte tolik péče, co si například projet celý chat log? Tenhle člověk nemá na programu nic jiného, než ostatní hráče nazývat nooby apod. Nebudu projíždět log z jiných dnů, ale myslim, že se najde prakticky totožná slovní zásoba v chatu několik dní zpět. Kdyby mu to apach nevyEDIToval, tak by to ted nevypadalo tak krutopřísně zlounsky.

Ex-admin Avatar uživatele Damon
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Pardubice

Citovat Původně založeno Ridik_by_killer Zobrazit příspěvky
    neresi se tu nic doporucuju to zkratit vzniklo tu flame Apach prosim lockni to
    Souhlas Lock nebo to tu bedem řešit do zítra zkrátit ban tak na 3-5 dní a je to v poho

Banned
    Datum registrace
    Oct 2011

Ty mu necháš za 5 nadávak ban na 14 dnů? WTF?!

Zhoblovanej totem Avatar uživatele apach29
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

Gregu dej mu to na 3 dny a zabanuj to STEAM ID na tejden, nebo to mam udelat ja? Uplne jste zapomeli, o co slo v prvni chvili.

Banned
    Datum registrace
    Oct 2011

Konečně slovo do pranice! Dobrá práce apachi.

Nováček Avatar uživatele fabio
    Datum registrace
    Aug 2011

Tak mi dejte 5 dni. Beru to. OMLOUVAM se všem jenž sem je urazil svým neprofesionálním hraním.

Ex-admin Avatar uživatele Damon
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Pardubice

Citovat Původně založeno AnnoyingGreg Zobrazit příspěvky
    Například Jordane, tvůj názor jako JB admina je tady naprosto nepodstatnej, pokud nevíš o co se jedná.
    Sice jsem Jb admin ale co ostatní taky jsou admini jinde z toho co jsi sem dal ten Chat log je to moc pokud se ti můj názor nelíbí tak sem přidej něco za co dostal ban až tak velkej.

Citovat Původně založeno Aimb00st Zobrazit příspěvky
    Ty mu necháš za 5 nadávak ban na 14 dnů? WTF?!
    Ty uz si konecne napis apply, cekam na ni od chvile, co si dokazal napsat 6 epickych threadu za jeden den a lez si do prdele kazdymu, komu si jen moh... jo a nazapomen do svy zadosti pridat i Petici o navraceni admin prav Fantomasovi Zelenyyyyyyyyyyyyymu, protoze je to hrozne rozumnej clovek, co dokazal za poslednich 5 dni napsat do uplne kazdyho jeho postu strasne dulezitou poznamku o tom, jak to bez nej na classiku proste nejde a ze ostatni admini nic z toho, co on hrdinsky celou dobu jeho adminovani rutinne vykonaval, nedelaj.

Stálý Maniak Avatar uživatele BiA Fz
    Datum registrace
    Aug 2011

Citovat Původně založeno AnnoyingGreg Zobrazit příspěvky
    Já mu žádný unban NEDÁM. Nechápu, proč se do toho montují ostatní a nevědí pořádně o co jde. Je moc hezký, jak se tu snaží Bia zelenyyy ukazovat, jak je Kotel zlej a on si ty práva na classic vážně zaslouží zpátky. Tak jedna rada, tím jak tu zakládáš červený kříž ty práva asi zpátky nedostaneš. Nepleťte se mi do banů, pokud o tom víte nic na druhou. Například Jordane, tvůj názor jako JB admina je tady naprosto nepodstatnej, pokud nevíš o co se jedná. To mě jako sledujete? Jak můžete říct, že nehraji Furien? Nehraji pod stálým nickem a ani pořád se steam klientem. Když máte tolik péče, co si například projet celý chat log? Tenhle člověk nemá na programu nic jiného, než ostatní hráče nazývat nooby apod. Nebudu projíždět log z jiných dnů, ale myslim, že se najde prakticky totožná slovní zásoba v chatu několik dní zpět. Kdyby mu to apach nevyEDIToval, tak by to ted nevypadalo tak krutopřísně zlounsky.
    Jen se do mě pusť. Jedna rada- když dáváš ban, napiš na fórum kde je o něm řeč POŘÁDNĚ za co si ho dal, protože jak to vypadá když sem vypíšeš 5 řádků co napsali 4 hráči během 40i minut, v tom je jedno a půl sprostýho slova a dáš za to ban 3 dny? A pak tu brečíš že MY NEVÍME O CO JDE. Pochop že tu nejsi sám a nevidíme ti do palice!

Kontakty: steam nebo PM
    The melody of logic will allways play out the truth.

Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

Stop flame, Gregu poprosim te o prehodnoceni sveho banu, ale netrvam na tom. Pisni tu, jak jsi to vykutil a jestli jsi zabanoval i to STEAM ID. Od nikoho dalsiho tu necekam zadny posty a hlavne ne od Flashhe, kterej by mohl prijit k bananu na foru.

Kotel
    Guest

14 za vetsi pismo na foru?

Datum registrace
    Aug 2011

.................přesně tak, 14 za větší písmo ve foru

Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

Nuka-Cola Quantum byl zabanovan na mesic, ban pro chleba s maslem se jeste uvidi.

Datum registrace
    Aug 2011

Hmm tak to bude brácha pěkně naštvanej!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání