Urcite nechat tak ako to je... Ja hravam prevazne mini servery a to z dvoch hlavnych dovodov o napisal nuuda.
1: protože tam nemusí čekat půl mapy na nové kolo
2: To už ty mini servery můžete rovnou zrušit a nechat jen obyč, jenže to pak stejně přijdete o spoustu hráčů, protože z vlastní zkušenosti vím, že na tyto servery chodí většinou hlavně steamaci, administrátoři a spešlové a dělají tam akorát kraviny, což některé bavit nemusí. Tymto nechcem dat hejt ziadnym adminom ani speslom ale prave tento bod ma odradil od hrania JB6... Casto sa mi stavalo ze ked tam boli admini tak robili blbosti a hlavne z grabom... Mozno sa na tom vacsina serveru bavi ale ja patrim medzi tu mensiu skupinu ludi co to neznasa.
E: este som chcel napisat ze naco menit servery ktore su vzdy plne hracov? Casto sa nejde tim co nemaju VIPko ani pripojit a to si myslim dokazuje to ze ludia maju tie miniservery radi a preto na nich netreba nic menit... narozdiel napr. od jb3,4 co su stale locknute... Tam by sa ked tak mohol skusit otvorit jeden tento server na skusku.