Zdravím,
takže, keďže tu je dostatok vyjadrení a v celkom slušnom počte za nie celý 1 deň, tak sem postujem moje záverečné vyjadrenie, kde uvediem štatistiky v číslach a môj názor.

Vyjadrenia v číslach:

• ľudia, ktorí hlasovali proti zrušeniu banu alebo maximálne za skrátenie: 15
  • z toho ľudia, ktorý sú za zanechanie pôvodnej dĺžky banu: 9

• ľudia, ktorý hlasovali za zrušenie banu: 5

Názor:

Ja aj keď nechápem, že na základe čoho sa zastávate Wentíka, ale ja nedovolím to, že dostane UB, či skrátenie banu a bude to pre neho ako výherná trofej a získa niečo, čo ho ešte viac posilní. Na udelenie UB, či skrátenie banu som nepomyslel už od začiatku.

Poznámky:
- štatistiky sú uvedené zo všetkých vyjadrení, t.j. adminov i spešlov, keďže sa jedná o globálnu záležitosť a pre mňa v tom majú slovo aj spešli
- počet odhlasovaných ľudí sú brané z tejto žiadosti o UB, AF a dodatočných vyjadrení
- z vyjadrení som stále vynechal 2 vyjadrenia z dôvodu pre mňa nie presne definovaného rozhodnutia
- 1 vyjadrenie som nebral do úvahy z dôvodu, že vyjadrenie bolo pre mňa čiste za účelom troll-u / pobavenia

PROTI

- toto bolo moje záverečné vyjadrenie, ktoré nemením na základe svojho rozhodnutia už od začiatku a na základe potvrdenia od adminov a spešlov