Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 60

Téma: Mr.Blue --> Fellow

Threaded View

Expert člen
    Datum registrace
    Jul 2014
    Umístění
    Nitra

Odpověď: Mr.Blue

To že žiadosť bola zamietnutá sem načo pletieš keď to so situáciou nemá nič spoločného ?

"Neustála provokácia na adresu Kajsinka" hm ? Definuj slovo neustála alebo som prihoď nejaký ten "dôkaz", raz za čas som niečo naňho napísal keď bol na servery, to že nedokáže pochopiť srandu už nieje moja vec.

Deje sa to odvtedy, čo som ti dal Proti k žiadosti o práva. Ešte predtým si sa ku mne správal normálne, ale iba od Septembra, kedy som dostal práva až po udelenia Proti v tvojej žiadosti
    Nedeje sa to náhodou od vtedy čo si dostal spešla ? Lebo zato si mi "mínus" dal do žiadosti. To že som si ťa doberal a ty si to nedokázal pochopiť je tvoje mínus. Ostatný srandu pochopia. (Pre menej vzdelaných http://slovnik.azet.sk/synonyma/?q=dobera%C5%A5)

Citovat Původně založeno Gustafo Zobrazit příspěvky
    Od té doby, co ti zamítli žádost o práva se chováš jak malé děcko.
    Poznáme sa mi vôbec ? Pretože hrávaš mini servery kde ja nechodím ... A správanie mám v poriadku narozdiel od podaktorých.
    Zatiaľ nemôžeš rozhodovať o ničom tak sa tu nevyjadruj.

Citovat Původně založeno Grakon2702 Zobrazit příspěvky
    Zdravím. Přišlo-li před banem upozornění, ať hráč přestane spraylogo na serverech používat a hráč i tak neposlechl, je ban oprávněný.
    Prišiel kick bez upozornenia, potom mi bolo povedané "Logo!" čo nič neznamená a nijak ma neupozorňuje a nakoniec ban keďže dávanie sprayloga je tak trochu zlozvyk. (Bol mód nemal som čas si to zmeniť.)

e:
    Fellow ešte včera si mi písal na steam že "Ako môže mať Dajmen práva na JB" že je retard atd. A na druhý deň začneš na mna vypisovať sračky viď. screen.
    Tak buď sa pretvaruješ a hráš pred každým "kamaráta" alebo si totálny hajzel.
    Naposledy upraveno Mr.Blue; 20-05-18 v 18:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání