To že žiadosť bola zamietnutá sem načo pletieš keď to so situáciou nemá nič spoločného ?
"Neustála provokácia na adresu Kajsinka" hm ? Definuj slovo neustála alebo som prihoď nejaký ten "dôkaz", raz za čas som niečo naňho napísal keď bol na servery, to že nedokáže pochopiť srandu už nieje moja vec.
Nedeje sa to náhodou od vtedy čo si dostal spešla ? Lebo zato si mi "mínus" dal do žiadosti. To že som si ťa doberal a ty si to nedokázal pochopiť je tvoje mínus. Ostatný srandu pochopia. (Pre menej vzdelaných http://slovnik.azet.sk/synonyma/?q=dobera%C5%A5)Deje sa to odvtedy, čo som ti dal Proti k žiadosti o práva. Ešte predtým si sa ku mne správal normálne, ale iba od Septembra, kedy som dostal práva až po udelenia Proti v tvojej žiadosti
Poznáme sa mi vôbec ? Pretože hrávaš mini servery kde ja nechodím ... A správanie mám v poriadku narozdiel od podaktorých.
Zatiaľ nemôžeš rozhodovať o ničom tak sa tu nevyjadruj.
Prišiel kick bez upozornenia, potom mi bolo povedané "Logo!" čo nič neznamená a nijak ma neupozorňuje a nakoniec ban keďže dávanie sprayloga je tak trochu zlozvyk. (Bol mód nemal som čas si to zmeniť.)
e:
Fellow ešte včera si mi písal na steam že "Ako môže mať Dajmen práva na JB" že je retard atd. A na druhý deň začneš na mna vypisovať sračky viď. screen.
Tak buď sa pretvaruješ a hráš pred každým "kamaráta" alebo si totálny hajzel.