Špatně jsi mě pochopil. Je třeba počítat se všemi aspekty spojené s odezvou. Je rozdíl, jak se vidíš ty, jak tě vidí server a jak tě vidí spoluhráči. Co se týče movementu a tvé pozice na mapě, tak to si hlídá server. Ty jenom odesíláš na server informace o tom, že se zrovna hýbeš, server podle toho zpracuje tvé aktuální souřadnice, které pošle všem ostatním hráčům na serveru. Z pohledu hráče, co má cl_lc 1, vidím modely všech ostatních na přesném místě tam, kde mají být (i těch s cl_lc 0) a plus ještě k tomu vždycky střelím (resp. hituju) přesně na místo hráče, kam mířím a přesně v moment, kdy stisknu tlačítko myši. O tohle se prostě stará technologie lag kompenzace. Z pohledu hráče, co má cl_lc 0, vidím modely ostatních hráčů mírně posunuté od jejich hitboxu, který je reálně serveru (laicky řečeno). Dokoce i sám sebe vidím někde jinde, než mě vlastně vidí ostatní. Plus je tady další aspekt a to je opoždění hitu. Když to převedu opět do situace, kdy běží dva hráči naproti sobě rushem z pohledu jednoho, co má cl_lc 0 a pingem 30 a průměrnou slashovací vzdáleností 41, tak když ze svého pohledu hitnu právě v této vzdálenosti, tak nejenže je můj model ve skutečnosti ve vzdálenosti od protivníka 44.75, ale zároveň hitnu o 15 milisekund později, což vlastně znamená, že hitnu v té vzdálenosti 41. Musím však počítat s tím, že naproti mne se ještě přibližuje i ten protivník, který se přiblíží za těch 15 milisekund o dalších 3,75, takže ho hitnu ve skutečnosti ve vzdálenosti 37,25. Kdybych měl cl_lc 1, tak technologie lag kompenzace nás vrátí na pozice o 15 milisekund dřív a opravdu bych hitnul ve vzdálenosti 41. To pro mne znamená, že se musím s cl_lc 0 naučit hitovat z trošku větší vzdálenosti, než jsem zvyklý. Tohle ale není to, co jsem chtěl původně řešit. Mně jde o to, že ty rozdíly jsou tak malé, že to pro normálního hráče nemá smysl řešit. Na knifu se nehraje jenom na rush a kromě této jediné "výhody" je spíše postaven v nevýhodě v ostatních situacích, kdy hráč deffuje. V moment, kdy takový hráč jde dozadu, tak je zase jeho hitbox posunutý před něj, což v takové vzdálenosti tě vidí i ostatní a když tě zabijou z jejich pohledu v normální vzdálenosti, tak tobě přijde, že tě zabili ze vzdálenosti větší.