Citovat Původně založeno KajSinek Zobrazit příspěvky
Zdravím,
ak sa jedná o porušenie pravidiel za ktoré si nemal právo zabiť, tak ban je oprávnený. Taktiež zabíjať za bugnutie z cely taktiež nemáš...iba vtedy, ak simon povie "pustená klávesnica", čiže hráč poruší zákaz. O porušenia pravidiel sa má starať spešl/admin a nie hráč. O nesplnenie príkazov, či porušenie zákazov sa stará simon a CT-čka a nie spešl/admin, takže v tomto zmysle bol ban oprávnený.
Já osobně, ikdyž jsem ještě práva neměl, tak jsem hráče, co se bugl z cely zabil vždy, nehledě na to, jestli Simon dal nebo nedal příkazy. A i teď mi je daleko sympatičtější takovejhle přístup i od nynějších hráčů a neříkám jim na to ani popel. Pokud za tohle někdo někomu dá zákaz a bude to chápat jako FK, tak je mi ho líto.

Samozřejmě, že hráči tu nejsou od toho, aby dohlíželi na dodržování pravidel. Ale tenhle "samosoud" je naprosto v pořádku bych řekl.

Sice nevím, jak to bylo nebo nebylo a co na demu je a není, jelikož jsem si ho pouštěl odpoledne a nešel mi v něm ten voice. Ale dát zákaz na 3 týdny za 1 (úmyslný) FK mi příjde jako nesmysl, 3 týdny dávám za MFK. Klidně bych byl pro zkrácení zákazu.

PS: Ale jelikož Grakon má neprůstřelné alibi v podobně striktního dodržování délek banů, tak máš i tak nejspíš smolíka.