Juro BAN na u2 :P
Juro BAN na u2 :P
http://www.undzwei.eu/index.php?opti...d_match=574348 tu dole je demo...môžte komentovať a v protestoch sú aj časy
hahahaahah, jenom tady ten blbec malej porad nema ban
39:38 - ďalší jeho "ultra mega luck" ?! Na celé nemám čas zatiaľ.
Naposledy upraveno Charon35; 06-01-11 v 10:42.
Prosím nech sa vyjadrí dlxsf a nie tento NS.
ip ban na 999999999999 hodin :D
sorry,už sem zticha B-),jen sem chtěl trochu pobavit
Tak tu je zbytočné niečo písať a niečo riešiť. Vždy sa nájde nejaké odôvodnenie. Buď to je posraté hltv, ktorému sa nedá veriť, alebo jeho "štýl" hrania (narážam aj na iné posty, nielen tento).
EDIT: A nauč sa editovať foxik (kuba to isté). Kde niečo píšeš, tak to má 30 strán ty steam skiller.
Tam všude řešili WH, tady se řeší aimbot. Ještě jsem tu neviděl nějaké podezřelé demo na WH. Na e-sports.sk byly časy taky trapný. Myslim, že už se tu řešili zajímavější dema, kde bylo mnohem víc zvláštností, než jsou u Juroba.
Nevím, kdo s tím začal, možná Zwanio, který sem dává dema s časama, které jsou o ničem. Lepší hráč vybere úplně jiné časy.
Když si Lakaj, Wondy nebo Haribo dají jiný nick, budou mít do 5-ti minut ban za wh a ab.
Naposledy upraveno foxik; 06-01-11 v 13:39. Důvod: tak len
ja za ab nedostavam bany... len raz, aj to bolo za ab+wh
Demo jsem videl, tak rozebrani casu:
20:18 zufaly tak aspon hs. - normální díra, když defuzoval
20:50 v tom sg som ho videl ale len pri 4 x spomalenom zabere. normalne ani nepozeral tam podla mna ved mieril do prava a potom do lava. - v tom okně by ho viděl i Charon
22:00 cele to kolo mu neverim je pravda ze vedel o kazdom ale on nema taky reflex preboha!. - me pripada, ze tohle by zahral kazdej awpkar, a ze o nich vedel, nebyli nahodou na VT? nebo to je zakazane?
23:15 z wh si mysli ze ho nevidi no ale pravda je ina - nechapu souvislost
32:10 klasicka wh akcia vie o nom ze je v lavo tak necha ist prveho svojho potom dorazi a potom cez krabicu da hs do kina ja nevravim ze sa to neda je to normal ale u hraca jur0b co dodava ss z wh neverim ani frag - taky nechapu
35:55 az do 36:35 je cele k smiechu :D predstrely plus nevie co ma robit lebo si z neho srandu robime a je z toho v prdeli a ked na konci sa otocim chrbtom tak vybehne :D placem toto kolo je naj. - zadne predstrely nevidim, ten, co ho chtel zabit knifem, zrejme nema ani sluchatka, pravdepodobne jde o vtip, ale admin to asi videl jinak
38:08 az do 38:50 predstrely plus o 3tom vie plus 40 hp na konci rash do domu predstsrel FZ hs on uz je aky pr0. - reakce 200ms neni predstrel, strili az kdyz ho vidi, tretimu trcela noha kdyz zabihal, na awp serveru pada dost hlav a to je tam vzdalenost i na 2 zoomy http://csko.cz/stats/hlstats.php?mode=players&game=awp , ale mozna to mam zkreslene, protoze mam jine cs nez oni
39:38 bezne clovek ostava cupiet na bombe plus nevie kde je presne plant a nemohol o mne absolutne vediet. - hazel odtamtud granat, ale i tak dobra haluz
40:22 az do 40:33 je krasne vidiet ako po mojej vete "wh si odpust" vypne wh a straca reflex a istotu aku mal pred tym vsetky kola. - pokud ztratou reflexu mysli prehozeni na granat, tak to chapu, navic mu odpovidal v chatu
48:46 uz isiel mierit na mna ale sa sekol co necakal :D ruka uz isla zabijat ale nohy nepustili a potom tusak ze mu ide od ct - stejnej pohyb udela kazdej hrac, co se zasekne, protoze se pripravuje na strelbu po doskoku
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)