V prvom rade som velmi rad, ze si ma natacal a ze si si dal namahu mi tu napisat (nie nemyslim to ironicky a ber to ako pochvalu).
Prve demo - keby si ma spectoval kus dlhsie, alebo mozno aj v ine dni, ked som hral na serveri, pochopil by si, ze tieto diery davam defaultne, ked je vela ludi napojenych nie je to az take tazke (skus to :))
Druhe demo - jezis preboha, kde tam vidis cheating? ved som nevedel trafit ani nic :D :D aha, vlastne neukazuje cheating
K poslednemu tvojmu odseku poviem len tolko, ze vlavo hore ti ukazuje radar, kde sa nachadzaju tvoji a ked hras csko uz nejaky den, tak urcite vies, ze ked niekto zomrie z tej bodky zmizne.
Ako "stary harcovnik" som si to uplne normalne odsledoval a predpokladal som, ze v tam asi nikoho mat nebudem (ak ano, asi by som zomrel, ale odvaznym stastie praje), kedze moji zomreli niekde inde + sluchadla za 15e tiez vedia fajn posluzit :)
A este sa chcem podakovat lebo toto cele je pre mna akymsi komplimentom, lebo som este v zivote nedostal ban za cheating a to som hraval csko aktivne niekolko rokov, zaciatky na hamachi,
neskor na nonsteam a od roku 2007 na steame. Potom som vsak pochopil, ze to cele nema zmysel a steam som predal mojmu susedovi.
Stale si vsak stojim za tym, ze som cheaty nepouzil ani v case ked som hraval aktivne a ani teraz, ked som dostal ban.
Prehodnot to, pozri si to este raz s WALLHACKOM prosim, aby si pochopil, ze som nic zapnute nemal. Rad by som si zaklikal. Naozaj si ma zabanoval nepravom :)