Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 46 do 60 z 76

Téma: SilenT/HNS, HNS TRAING ADMIN

Ex-admin Avatar uživatele Freiwyk
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Vysočina

Re: SilenT/HNS, HNS TRAING ADMIN

Nevím, jestli to tak připadá jen mně, ale trochu mi tady ty reakce připomínaly tu dávnou žádost o unban .. Tedy, né obsahem, ale tím, že se Strikemanovi vpodstatě všichni vysmáli. A co udělal tehdy? Všechny nás poslal do pryč a už se to neřešilo. Tak jsem pořád čekal na onen moment i v téhle žádosti .. Jenže, když už Cháron napsal post, kvůli kterému by nás tu Strikeman mohl znovu urazit, naštvat se a odejít (shrnul všechno, co se tu za ty 3 stránky vyřešilo), tak se stal přesný opak. Strikeman zareagoval na všechno, co se tu o něm psalo a přitom nikoho nepohoršil, neurazil, ba ani nebyl vulgární. Já pořád věřím v to, že se člověk může změnit (ano, i za takhle krátkou dobu) a tohle by vás, myslím, mohlo přesvědčit o tom, že to tak opravdu je.
    Just thinkin'..
    Citovat Původně založeno Marcelo Zobrazit příspěvky
    Dobry den jmenuji se Marek je my 14let, csko hraji uz 7let

Ex-admin Avatar uživatele MARTiii
    Datum registrace
    Dec 2010

to je tak potrebny do naseho teamu kid, ktery si to nezaslouzi?

Stálý člen Avatar uživatele AnnoyingGreg
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Usti nad Labem

Správně, protože si pár dní udrží chladnou hlavu v žádosti, je to uplně jinej člověk. Napíšu to znova, tučně, velkym písmem: People Don’t Change!
    Jsem mu hrozně vděčnej, že se za to připomenutí jeho slavné minulosti neurazil a ještě mu stojíme za to sem vůbec odepisovat. Díky!

Nováček
    Datum registrace
    Oct 2011

Citovat Původně založeno Freiwyk Zobrazit příspěvky
    Nevím, jestli to tak připadá jen mně, ale trochu mi tady ty reakce připomínaly tu dávnou žádost o unban ..
    Nie len tebe, pochybujem ze vacsina co sa k tomuto vyjadrila chodievala na HNS, a ci vobec vedia o kom sa vobec bavime, oni len riesia minuly ban a konec. Nie kazdy admin ma prazdny banlist...

Ex-Náborár Avatar uživatele Charon35
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Citovat Původně založeno danaca Zobrazit příspěvky
    Nie len tebe, pochybujem ze vacsina co sa k tomuto vyjadrila chodievala na HNS, a ci vobec vedia o kom sa vobec bavime, oni len riesia minuly ban a konec. Nie kazdy admin ma prazdny banlist...
    No chcel som počkať ešte ďalej čo napíše SilenT, ale radšej to napíšem už teraz nech sa nerozhádajú ďalší admini.

Ono celé je to nejak takto z môjho pohľadu:
    Jasné, že pokiaľ ide o práva na HNS, bude mať žiadateľ zrejme málo kladných ohlasov, keďže tu veľa hráčov z HNS nie je.
    Lenže: Napr. mne ide o to, zistiť o tom hráčovi čo najviac a sory, ale nájsť na neho všetku špinu čo sa dá a trochu ho vyskúšať či mu hneď nerupnú nervy, či vie ako to tu funguje aspoň trochu, či sa vie obhájiť, či neklame, atď. Jasne, že nikto nie je svätý, ale len som napísal, ako mi pripadá SilenT a pokiaľ by obstál tieto veci okolo neho a bolo by treba admina na HNS, tak by som bol aj za. Ale napr. stále mi vadí a leží v žalúdku, že píše, že už nie je taký výbušný a že sa zmenil, ale trpezlivosti tiež zrejme veľa nemá.
    Citovat Původně založeno Strikeman Zobrazit příspěvky
    Zítra se rozhodne..
    o 2 posty ďalej
    Ok, konečný verdikt?
    Alebo vôbec nevie ako to tu chodí. Veď ani Monty nedostal práva hneď a to ho tu všetci poznajú. SilenT tu moc dobrú reputáciu nemá a hneď za 2 dni chce verdikt?! Trochu sa unáhlil po tom, čo vás, nie mňa, nazval kktmi a písal, že končí s cskom. Možno sa zmenil, možno nie. O to tu teraz išlo. Zistiť to a nie len z jedného postu. Myslím si, že kvôli tomu ešte táto žiadosť nie je locknutá.
    "The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)

"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)

Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!

GL&HF. It´s just a game.

Ale ty zrejme nevieš, prečo som to napísal.. Napísal som to preto, lebo skoro všetci mi dali za nie..:-/

Ex-Náborár Avatar uživatele Charon35
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Ak tam je treba nejaký admin a ak ho tí, čo tam hrávajú poznajú, poprípade by mu pomohli v začiatkoch tu, tak by som bol aj za. Zatiaľ sa zdá, že nevybuchol. Čakal som, že ma pošle do***, no vydržal. Možno by to stálo za "skúšku". Ale podmienka: prvý výbuch a papa 4ever.

Ale aj tak má konečné slovo buď mod fóra, alebo Kotel.

btw aj tak s ním do styku nikto skoro ani nepríde. :D Ale práva len na skačkajúce serveri.
    "The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)

"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)

Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!

GL&HF. It´s just a game.

Za chvílu bude aj HNS MOVIE tak aspon niečo uvidíte čo dokážem

Banned
    Datum registrace
    Nov 2011
    Umístění
    AWP

Citovat Původně založeno gEt sToP Zobrazit příspěvky
    Hovno? :)
    Skače lepšie jak 3/4 ludi z HNS:)
    Inak Pre
    Naposledy upraveno plAnt; 01-12-11 v 18:09.

Stálý Maniak Avatar uživatele Lynviy
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    City of de_dust2

Stejně to žádost o Administrátorské práva neovlivní, takže budeš mít pořád ne. Takže se tu s tím ohánět nemusíš. Díky.
    Nikdy není pozdě, dokud žijeme.

Ach, ja nechcem žiadost ovlivnit..Chcem len ukázat čo viem, ale teraz to viznie ako Samochvála ..
    Edit: plant, THX
    Edit 2: HNS nieje o Long Jump, Count jump alebo niečo podobne..Ide tu o tricky na rebríkoch..My LJR 259, CJR 268
    Naposledy upraveno Strikeman; 27-11-11 v 15:12.

Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    City of de_dust2

Ach, ja nechcem žiadost ovlivnit..Chcem len ukázat čo viem, ale teraz to viznie ako Samochvála ..
    Edit: plant, THX
    Budiž, hodně lidí se dělá Movie, obzvlášť z HnS. Koukám, že talent na to máš, máš na to být admin, ale nezasloužíš si to. Musel by sis to odpracovat, tím, že bys lovil hackery/cheatery a prokázal, že ti je líto, jak si se choval u žádosti o UnBan a všem se za to dostatečně omluvil. A potom si podej žádost o Admina za 3 měsíce, a ukaž, že tvoje nervy jsou v pořádku a máš na to být adminem, jaký si Kotelna zaslouží. Ne něco jako tdown alias Tanzo.

EDIT: Dobrý rekordy, za dob co jsem hrál HnS, byl můj LJR 256,7.

Máš pravdu. Soouhlasím s tebou, no už je tá žádost celkem rozepsaná, a jak vidim mam hodne hateru. Mne to nevadí, kdybi to Kotel odmtítl, tak by mi to nevadilo protože je to muj trest, veřim, že kdybi sem nebyl zlý k tomu unbanu, tak by sem prava možna i dostal. Tu žádost bych zase napsal, no třba až za tí 3 mesice :-) Za ten čas bych vam ukazal že nejsem takovaj. BTW peknej rekord, 10 aa?

Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    City of de_dust2

Ano určitou šanci by si měl, na nějakým 10aa Steam serveru.

10 aa je hard, 256 lj ...tý vago to bych nedal :D zde movie http://www.youtube.com/watch?v=tYJFG3uXmFU je to low, ten komentař si nevšímejte, je to ubohej developerak ten Cordyline
    Edit: http://www.youtube.com/watch?v=WfuolaBNAs4 dalši movie, no tam sem dal jen 2 jumpy

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Pravidla přispívání