Aké potom bude expenie keď sa nebude dať získať XP z botov? Bolo by to asi tak, že aktivita hráčov by pomerne klesla o viac než 80% pretože nebudú mať odkiaľ získavať XP.
Chceš len dosiahnuť aby sa na servery neporušovalo HLAVNÉ PRAVIDLO a to "Teaming/Dohoda o NK". Keď sa nebudú dať získať XP z botov tak tam hráči ani nebudú hrať a server sa môže v momente vypnúť.
Len vďaka porušovania pravidlu "Teaming/Dohoda o NK" si môžeš spraviť LEVEL bez toho aby ťa niekto zabíjal.. Keby sa toto pravidlo neporušovalo tak ani ty sám si tam nespravíš ani jeden LVL.
Ja to pravidlo neustále porušujem a to z dôvodu aby si nováčikovia získali aspoň nejaký ten LEVEL. Taktiež nemám rád keď prídem na server a čakám 2min kým budem môcť hrať.
Ja nováčikov nechávam na pokoji aj keď do mňa pália s čím koľvek. Len vďaka mne a ešte niekoľkým hráčom si môžeš prísť na server a expiť sa bez nejakých problémov..
Pokiaľ si expím nicky tak hrajem podľa pravidiel. Spravím pár levelov a koniec.
Ja nemôžem zato, že vám vadí keď čakáte jak blbý kým sa spustí nové kolo.. Je to vaša chyba pretože vy provokujete väčšie lvly a potom to dopadne tak, že my vás budeme stále zabíjať a vy budete hlásiť na fórku alebo priamo adminov na steame dohodu o NK.
Jaký to ma potom zmysel hrať?.. Ja to vidím tak, že keby sa znova SH hralo podľa pravidiel tak možno tá necelá tretina aktívnych hráčov čo je na servery by sa rapídne znížila na nulu.