mam 16 rokov volam sa Marian kvasnovsky a csko hram 5 rokov mam skusenosti s Jail Break
mam 16 rokov volam sa Marian kvasnovsky a csko hram 5 rokov mam skusenosti s Jail Break
Myslel si to takhle: mam 6 rokov volam se Marian kvasnovsky a csko hram 5 hodin a skusenosti nemám žádné?
ne mam 16 rokov
csko hram 5 rokov
Souhlasím s Cipere nic jiného na to nejde říct ;) kdybys náhodou nepochopil tak NE
ja to naozaj vim hrat dobre a dminom bi som bol rad a ak stete zaplatim vam nekde vip
Prečítaj si toto http://csko.cz/forum/showthread.php?...%9E%E1dost%ED-!!!
Zisti či splňuješ všetky podmienky, ak nie, nemá zmysel žiadať o práva, keďže máš nulovú šancu uspieť.
O tom že máš 16 rokov pochybujem, tvoja gramatika nepresahuje ani gramatiku 8 ročného dieťaťa.
Napíš tak o 3 až 4 roky.
Snáď môžem poprosiť o LOCK tejto žiadosti, je jasné že tu práva mať najbližšiu dobu nebude, a je zbytočné to nechať otvorené, maximálne sa mu tu budú posmievať.
Edit:Rada do budúcnosti, skús zapracovať nad tými chybami.ja to naozaj vi?(e)m hrat dobre a ?(a)dminom bi som bol rad a ak stete zaplatim vam n?(i)ekde vip
precital som si vsetko splnam ved som na Fb Majko Kvasnovsky
Hovno bude. Podej si žádost tak za 25 let.
Nikdy není pozdě, dokud žijeme.
Tá gramatika mi trhá oči ...
Nemas sancu byt adminom najblizsich par rokov, tak poprosim nezakladat dalsie zbytocne thready o adminovani, vdaka
lock.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)