Ahoj. Zvuk mi naštěstí na Steamu jede na obou demech. Je pravda, že například konkrétně já jsem před lety měl půlhodinová kola a nebyl jsem za to nikterak potrestán. Tady však bylo vyloženě vidět, že týpek zdržoval úmyslně, já ne. Ve dvou lidech dá olympiádu na deset bodů, pak dává atrakce na šest pokusů, mezitím se vykecává a zkouší blbosti. V druhé demu se vyloženě vysmívá tomu, že kvůli němu musí ostatní čekat. Nechával pouštěné písničky tak dlouho, dokud nedohrály, říkal, že bude zdržovat schválně ještě déle a že je mu to jedno a že si může zdžovat hru, jak moc chce. Toto je vyloženě o hubu a nedivím se, že mu tam lidi nervózně psali do chatu, ať si pohne. On z toho měl prdel. Být tam já, tak dostane kartáč. Tady je otázka, jestli by se to mělo či nemělo řešit banem, já bych se zdžel asi jen ingame upozorněním. Kdysi to možná nevadilo, protože servery byly pořád plné, ale dnes bychom více měli brát ohledy na to, že si hráči chtějí zahrát a že by neměli čekat, protože takhe pomalu příjdeme i o tu malou hrstku. Počkám na vyjádření ostatních adminů, abychom se domluvili na případném řešení tohoto případu.