Zobrazit výsledky od 1 do 13 z 13

Téma: Ttt pajser update

Threaded View

Server admin Avatar uživatele sef
    Datum registrace
    Sep 2019
    Umístění
    Bratislava

Odpověď: Ttt pajser update

Cinan - namiesto pičovania a zhadzovania ostatných, skús napísať niečo rozumné. Vzhľadom na to že som ťa na TTT videl za posledné mesiace len raz, nemyslím si že tvoj názor (ak sa to tak dá vôbec nazvať) môžem brať úplne vážne. Ale beriem ťa s rezervou, dal si dostatočne najavo že nie si mentálne v poriadku.

Tsk -
    Len sa mi nepozdáva množstvo daných vecí, ktorých je priveľa. Už teraz je ten obchod pre hráčov, detektívov a zradcov celkom plný
    - Celý nápad je len o pridávaní itemov do shopu a vytvorenie shopu pre nevinných, takže si správne vystihol že pointa je priemerná, avšak by mala veľký dopad na dynamiku hry. Čo sa týka množstva, ja si naopak myslím že je toho málo, ale to je vec názoru asi.

Predpokladám, že zas na to nebude čas.
    Čo sa týka obtiažnosti nastavenia pluginov, nikdy som žiadne nerobil, predpokladám že okrem "konceptov", pridanie už existujúcich "riadkov kódov" z ostatných serverov ako je furien, by nemalo byť také obtiažne. Beriem, že si na to nikto nemusí nájsť čas, zvykol som si že je tu veľa vecí beh na dlhú trať. Predsalen nemôžme byť pesimisti a zavrhnúť hociaké zmeny ktoré by tomuto serveru možno prospeli.

Každopádne si cením tvoju komplexnú odpoveď.
    Naposledy upraveno sef; 06-12-19 v 00:45.
    Hľadám hráča na pozíciu Spešl pre server dust2 only. Spešl má právo na kick/mute/slay. Spešla vyberám ja a som zaňho priamo zodpovedný. V prípade záujmu píšte PM tu alebo na steame.

https://imgflip.com/i/a81nyk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Pravidla přispívání