Cinan - namiesto pičovania a zhadzovania ostatných, skús napísať niečo rozumné. Vzhľadom na to že som ťa na TTT videl za posledné mesiace len raz, nemyslím si že tvoj názor (ak sa to tak dá vôbec nazvať) môžem brať úplne vážne. Ale beriem ťa s rezervou, dal si dostatočne najavo že nie si mentálne v poriadku.
Tsk -- Celý nápad je len o pridávaní itemov do shopu a vytvorenie shopu pre nevinných, takže si správne vystihol že pointa je priemerná, avšak by mala veľký dopad na dynamiku hry. Čo sa týka množstva, ja si naopak myslím že je toho málo, ale to je vec názoru asi.Len sa mi nepozdáva množstvo daných vecí, ktorých je priveľa. Už teraz je ten obchod pre hráčov, detektívov a zradcov celkom plný
Čo sa týka obtiažnosti nastavenia pluginov, nikdy som žiadne nerobil, predpokladám že okrem "konceptov", pridanie už existujúcich "riadkov kódov" z ostatných serverov ako je furien, by nemalo byť také obtiažne. Beriem, že si na to nikto nemusí nájsť čas, zvykol som si že je tu veľa vecí beh na dlhú trať. Predsalen nemôžme byť pesimisti a zavrhnúť hociaké zmeny ktoré by tomuto serveru možno prospeli.Predpokladám, že zas na to nebude čas.
Každopádne si cením tvoju komplexnú odpoveď.![]()