Zobrazit výsledky od 1 do 9 z 9

Téma: yerkos --> CernaSmrt

Threaded View

Expert člen Avatar uživatele Faero
    Datum registrace
    Jul 2016
    Umístění
    csgo

Odpověď: yerkos --> CernaSmrt

skver ho měl z PP, potom co zabil to CT:) Řekl jsem pusťte klávesnice, na což reagoval ten hráč, který vyšel ze šachty, JAK JE TO ASI MOŽNÉ. Po té jsem otevřel cely a před tim řekl, že vyjdou jen VD, přitom si 3 hráči začali skákat všude kolem cel a utíkali kam chtěli. Mám je nechat? Odpověz, děkuju:) Ať už bych neřekl nic, tak mají mít puštěné klávesnice. Nikde jsem nečetl, že by příkaz trval jen po určitou dobu, jenom pokud ho nezruším. Nějaké další argumenty?
    E: Ať už bych potom, neřekl nic.. Ať nedojde k omylu:)

E2: Při frontě na mozky si stál špatnou řadu? nebo fakt nevim, že si tu vymyslíš, že jsem dal skverovi VD.

E3: A abych dostal týdenní ban na jb za větu, kde reaguju na adminův přístup k situaci "10iq lidi z kotelny" není málo. Nevím, jestli admin vstal nebo před chvílí vstal špatnou nohou z postele a šlápl u toho na lego. A nebo prostě nešel spát dřív a raději si šel potit prdel k jailbreaku a byl k tomu unavený, ale nelíbí se mi, že bych za to měl být trestaný. Každý by si měl sáhnout do svědomí. My si tam přišli s kamarádem zahrát. A že nebudu bránit kámoše, protože někdo porušil pravidla?:D To si myslím, že by ho každý naopak bránil:) A pochybuju, že by mu to VD dal.
    Naposledy upraveno Faero; 28-03-20 v 04:50.
    CS 1.6 "HAXXING" Config:2018

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání