skver ho měl z PP, potom co zabil to CT:) Řekl jsem pusťte klávesnice, na což reagoval ten hráč, který vyšel ze šachty, JAK JE TO ASI MOŽNÉ. Po té jsem otevřel cely a před tim řekl, že vyjdou jen VD, přitom si 3 hráči začali skákat všude kolem cel a utíkali kam chtěli. Mám je nechat? Odpověz, děkuju:) Ať už bych neřekl nic, tak mají mít puštěné klávesnice. Nikde jsem nečetl, že by příkaz trval jen po určitou dobu, jenom pokud ho nezruším. Nějaké další argumenty?
E: Ať už bych potom, neřekl nic.. Ať nedojde k omylu:)
E2: Při frontě na mozky si stál špatnou řadu? nebo fakt nevim, že si tu vymyslíš, že jsem dal skverovi VD.
E3: A abych dostal týdenní ban na jb za větu, kde reaguju na adminův přístup k situaci "10iq lidi z kotelny" není málo. Nevím, jestli admin vstal nebo před chvílí vstal špatnou nohou z postele a šlápl u toho na lego. A nebo prostě nešel spát dřív a raději si šel potit prdel k jailbreaku a byl k tomu unavený, ale nelíbí se mi, že bych za to měl být trestaný. Každý by si měl sáhnout do svědomí. My si tam přišli s kamarádem zahrát. A že nebudu bránit kámoše, protože někdo porušil pravidla?:D To si myslím, že by ho každý naopak bránil:) A pochybuju, že by mu to VD dal.