Zbohom šefe, dúfam že mi ešte niekedy nakopeš riť v TTT. Veľa štastia do života
Noizik.
Zbohom šefe, dúfam že mi ešte niekedy nakopeš riť v TTT. Veľa štastia do života
Noizik.
Je mi to líto... Rozhodně nevěřím, že bys zapl i přes vyjádření "expertů". Gl v životě a snad zase někdy zahráme. :)
Je mi ľúto že to tak skončilo, ale tak čo sa dá robiť. Drž sa.
za celkom krátku dobu mi došlo, že veľa z vás sa tu hrá na nejaké "hierarchie", ľudia bojujú o pozornosť adminov na serveroch, vtierajú sa im do zadku len aby sa im ušlo bezvýznamné PRO v žiadosti.
Krásne si to vystihol tak to tu už bohužial je kotelna sa za 5 rokov úplne zmenila.
Doufal jsem, že se nestane něco jako u mě a nedostaneš ban resp za nic :D. Tady na kotelne můžeš mít pravdu jak chceš, stejně jsou tu lidi kteří ví o tobě větší pravdu než ty :) a přesně jak napsal stupo, ser na tyhle kostata tady a ber to jako + do života, měj se kamo
Zdravím.
Síce sme sa trocha vznešene vyhýbali, každý z nás mal inú sekciu, iné vlastnosti. Som rád, že som ťa mohol viac spoznať cez súkromné správy, keď danú tému začali viacnásobne rozoberať. Teraz by som skôr povedal, venuj sa svojmu životu, tvojmu povolaniu, využívaj momentálne súvislo ten čas, dokým si ešte mladšieho veku. Popri tom Ti želám veľa úspechov, zdravia a šťastia v priebehu roka, dokým sa znova nevrátiš naspäť k nadýchanej, starej hre. :-)
Od sweet bitches. Nemůže se dostat na forko, tak mě poprosila abych to sem dal, cituju: "Díky, ráda jsem tě poznala po herní stránce, tady na kotelně, na Dustu. ráda jsem si proti tobě zahrála a i se něco od tebe naučila :) děkuju snad se ti bude dařit v osobním životě bez téhle komunity ještě mnohem lépe než doteď. děkuju ti moc."
šéf čau ;(
Je mi to riadne ľúto že to takto dopadlo, no nič nespravíme...
Bol si super týpek, hráč, kamarát
Veľa som sa od teba naučil a bol si aj jeden z dôvodov prečo som hral aj ttt vlastne :D lebo som ťa chcel poraziť :D
Ale ani za nič sa mi to nepodarilo :D :D
Teraz som zistil ako sa správajú niektorí admini aj hráči na kotelne... škoda slov
Dúfam že si s tebou ešte dakedy zahrám brácho
čau
- Fizel
E: sorry že to píšem takto neskoro , no len dnes som našiel tento thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)