Prečo za slovo ''dement'' dostanem v in-game chate mute ktoré sa na fórku aj v hre denne používa a za slovo ''pica'' alebo ''jebat'' nedostanem mute?
Prečo za slovo ''dement'' dostanem v in-game chate mute ktoré sa na fórku aj v hre denne používa a za slovo ''pica'' alebo ''jebat'' nedostanem mute?
Tiež je aj paradox to že keď napíšeš pica nedostaneš mute a keď napíšeš opica dostaneš (ja som za "opica" dostaval mute)
Pozor na neschopných, sú schopný všetkého.
𝕂𝕒𝕔𝕠 ﺕ
Podľa mňa dávajú zbytočne mute za obyčajné slabé nadávky ( dement, debil a tak ), ale hrubé ako picus, pica, kkt, kokod, kurva nedajú nič.
To ani človek nemôže vyjadriť svoj názor, alebo hnev na niekoho s nadávkou debil, ale s kkt jo... Zaujímavé.
Na toto som už aj zabudol :D
Protože když někomu na serveru píšeš demente, tak mu nadáváš, když se dá např. ban za demenci tak většinou ten člověk dement skutečně je :D
Ale to že sú povolené tie zvyšné slováto je už v pohode?
To mute za ty vulgarity je celkově zvláštní, každopádně, když nebudeš psát vulgárně tak tohle nebudeš muset vůbec řešit :D
Prečo za slovo ''dement'' dostanem v in-game chate mute, protože dementům @playricek se nenadává
Keep calm and smoke
Nejlepší že si v klidu můžeme napsat na steamu CS Píča, Kokoť, Kokod?, Kokoď a žádne mute. :D
B3N:Radši nepiš sprostá slova a řešit to nemusíš. :D
Petulee a Kotelňácipodpovrchem
A nezapomeňme na Yuriho, Kejtynku (zlý jste na ní), Janku, Steu, Natálku a Nikol.(sad_grill).
medvidekteddy:To ne já, to můj bratr.
Discord=csko.cz
https://www.youtube.com/watch?v=LLsF...ature=youtu.be
Tady jde aspon o sprostá čí podobná slova.
Já byl na jednom nejmenovaném serveru a tam je " kotel" "kotelna" zakázané slovo a hned mute v chatu...:D
A to jsem tam potkal jednoho hráče a jen jsem se chtěl zeptat, zda nehrál na KOTELNĚ, že mi je jeho NICK povědomí :D
Občas to niekedy proste hodí mute aj za slovo kde tam tá nadávka proste nie je.
V prípade, že by sa ten plugin odstránil tak by som skôr navrhol tento plugin https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=915767.
Problém je ale, že musíte ísť stále na server, ďalej mute v tomto plugine nie je možné editovať to mute to by kotel musel nejak prepísať kód pluginu.
Naposledy upraveno Dannyko; 26-08-20 v 11:05. Důvod: Úprava slov
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)