Kebyže sa to naozaj spustí a budú tam hráči tak sa asi rozlúčim s mojím sociálnym životom a kúpim VIP už len pre tú bazooku a minigun :DDD Ináč v čase najväčšej slávy tohto servera som vydržal hrať aj 3 hodiny v kuse :D
Kebyže sa to naozaj spustí a budú tam hráči tak sa asi rozlúčim s mojím sociálnym životom a kúpim VIP už len pre tú bazooku a minigun :DDD Ináč v čase najväčšej slávy tohto servera som vydržal hrať aj 3 hodiny v kuse :D
Ja by som len chcel podotknúť, že môžete vypisovať koľko len chcete.
Pokiaľ sa to neprebere v AT / neosloví to kotla, čo určite nie,tak z toho nič nebude.
Pamätám si ešte stále keď tu bolo asi 5 old school zm serverov a boli každý deň plné, bez VIP ste sa tam nedostali.
Ale pokiaľ sa na to kotel nepozrie tak je to zbytočné to tu písať.
Kotla jsem kdysi o tomhle tématu informoval. Říkal, že ZM mod je mrtvý a nemá cenu nic takového začínat. K tomu už nemá žádné save z těchto časů a programovat nic nehodlá.
48 ľudí by si zahralo takže si nemyslím že to nemá vôbec cenu.
E: A načo potom existuje táto anketa keď to aj tak kotel nebude robiť?
Snažil jsem se získat dalších pár procent na úspěch u Kotla.
Další argument do diskuze s Kotlem.
Môžem povedať, že na CZ/SK je zm už dead, max možno nejaké nájdete ešte v zahraničí.
Momentálne ide už len ZM na pár portáloch lenže tie sú zasa ZP9.5, tie sú najhranejšie.
Zombie hrali len čo mali čas (škola) a na apokalypse bol obrovský rozdiel medzi hráčmi noob vs. skill a oni tzv: trollovali noobov a aby leave. Možno jedna z možností.
E: na cz/sk serveroch pravidelne neupdatuju zombie aby prilákali čo je nových hráčov
Naposledy upraveno killer-savage; 24-08-20 v 12:53.
Spoiler:
Čau, cez karanténu kedy sme hrali všetko čo išlo a raz sme "objavili" skoro klasický zombie mod práve tu na kotelne. Server bol zapnutý, sem tam tam dakto hral, no server nebol pridaný na stránke ani nikde inde. Keď som kotlovi napísal, aby ho aspoň pridal na stránku, keď už je zapnutý kto vie ako dlho a ničomu to nevadilo, tak len odpovedal, že server byť zapnutý nemá a nepridá to a bla bla bla a zrušil ho. To len k jeho snahe k zombie módu.
Vtedy som bol ja za drzeho kokota, keď som mu písal, aby ho nevypinal a pridal na stránku (v čase korony, keď návštevnosť bola hádam 7x taka ako teraz).
Absolutně souhlasím s vrácením oldschool ZM, rád bych si opět zahrál, stejně tak i několik lidí co jsem potkal na serverech. Big UP
E: Proč zamítnuto by Kotel ? Ja si pamatuji,před APO a REVO byly klasické Zombie servery plné, potom přišly apo,revo, lidi tam přešli, chvilí se to hralo a potom upadlo. DRTIVÁ většina je tu PRO zapnutí odlschool ZM, vsadím se že Zombie by tím pádem mělo cenu zapnout, mrtvé by to rozhodně NEBYLO.
Už jen když člověk přečte toto téma a příspěvky v něm, je víc než jasné že lidi to chtějí,včetně mě. Tenkrát když mi na základce spolužák ukázal Zombie servery, nemohl jsem se jich nabažit. Stalo se to moji závislosti na dalších několik let. Zabavný mod který se dal hrát celé dny, jak už tu někteří psali, nebyl problém strávit u PC 15+ hod. denně. Na kotelně je víc méně hraných serverů, než si myslím že by bylo klasické zombie, doufám že Kotel ještě změní názor.
Naposledy upraveno NigGaSiK; 26-10-20 v 11:44.
Též souhlasím, stále si pamatuji když jsem měl VIP a měl jsem mg a bz. Tak mi každý psal ať mu hodim mg :D Starý skvělý časy! :)
Ja si pamatuji jak každý psal "pls nokill" a za 30 sekund "pls odpoj se" FeelsOldMan
Spoiler:
Škoda no, ale za pokus to stálo hoší. Tady už je jednou pro vždy konec.
JB nechápu, a ani mě to nějak nebaví. ZM byla pro mě vždy cesta :).
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)