Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 15

Téma: [ archivace 1.9. ] adnrej babsi --> Indiano

Hybrid View

Odpověď: [ čekání na admina ] adnrej babsi --> Indiano

Nerozčilujte se hned. Já vím, co je zač, vím, ze mu to za ct nejde. Ale nejednou sem se setkal s tím, ze mu stačilo trochu pomoct a kola zvladnul.
    Samozřejmě sem proti UB, už jen za tu historii. Jen mi bylo sympatický, ze se snaží, ikdyz ho hned všichni odsoudí na první dobrou kvůli hlasu/věku :D

Ex-admin Avatar uživatele Fast212
    Datum registrace
    Jul 2015
    Umístění
    Já sem všudezdejší martinku.

Odpověď: [ čekání na admina ] adnrej babsi --> Indiano

Citovat Původně založeno Nakladana Okurka Zobrazit příspěvky
    Nerozčilujte se hned. Já vím, co je zač, vím, ze mu to za ct nejde. Ale nejednou sem se setkal s tím, ze mu stačilo trochu pomoct a kola zvladnul.
    Samozřejmě sem proti UB, už jen za tu historii. Jen mi bylo sympatický, ze se snaží, ikdyz ho hned všichni odsoudí na první dobrou kvůli hlasu/věku :D
    Ja som nikdy nikoho u CT neodsudzoval len podla veku, ked viem že majú ochotu sa tie pravidlá naučiť a lepšie simonovať. Dobrý príklad by bol drapalas. Tiež mal málo rokov, možno ako tuto dotyční, ale mal ochotu sa zlepšiť a počase už pravidlá ovládal na celkom dobrej úrovni. čo som videl ja tak andrej tú ochotu nemá, snaží sa simonovať ale proste to nevie, a nevšimol som si, že by spravil za ten čas, čo som ho tam videl nejaký pokrok.

Pozri sa len na tie bany čo podostával, niesú len za neschopnosť, vidíš tam aj provokáciu, prechádzanie, a iné úmyselné porušovanie pravidiel. Tento hráč nemá nič, čo by komukolvek prispelo, ked by bol u CT. Preto znova napíšem, že som proti UB, či skráteniu.
    Už neni čas huliť...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání