Skore je mi celkem ukradené, jsi mnohem lepší hráč než já a skore máš většinou také lepší. Kempení je styl hry a ne stání na jednom místě. Jen jsi honil fragy abys měl "ludacrious" nehrál jsi capture the flag, přestože jsme měli navrch, kempil jsi a ne poprvé, upozornil jsem tě nepřímo a ty nejsi žádný hlupák "kdybych stál na jednom místě, tak bys mě nedoháněl", na pět minut tě fakt nebudu neustále upozorňovat. Hrej jako člověk a nemáš problém. Týpek s wipem byl i s celým teamem v pressu a přesto nestál na jedné chodbě nebo jednom transportéru tak dlouho jako ty. K dispozici je HLTV, kdokoli se může podívat a jakýkoli admin může posoudit situaci. Víc nemám co dodat. Nebojím se dát ban lepším i horším. Profíky jako ty upozorňovat netřeba, sami ví co mají dělat. Se mnou to neuhádáš, nebojím se. Pěkný den.
P.S:když jsem na serveru prosazuji Capture the flag, hýbej se bojuj a kraď vlajky. Dobře zapař si zafraguj, ale je li možnost kraď.
P.P.S:nic víc k tomu psát nebudu, takže až to tu začne být nudné, můžete to locknout...