1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.
Odpověď: "OkReM CeLy s GuNoU"

Původně založeno
aviatik
Ďalší tvoj príspevok hodný zlatej medaily Slovenskej debatnej asociácie. Podlož si svoj názor aspoň nejakými argumentami, alebo mi nespamuj v threade príspevky s nulovou pridanou hodnotou.
Konečne aspoň jeden argument. Áno, každá zmena chvíľu bolí, ale potom by sme nikdy nemohli meniť nič. Len zvážiť, či benefity prevyšujú náklady, o tom som ochotný diskutovať.
ty si ale pako... 
Chceš aby som to rozinul? fajn.
1. Sú CTčka lenivé na JB mini ked sú dvaja proti 9 10 veznom? Nikto neni za CT v 100% srtehu najme ked simon dáva výhody, vysvetluje atrakcie... Tam ked si rýchle Tčko zabiješ 1 CT jak nič, ani nezareaguje.
2. Vačšia pičovina ako č.3
3. Pičovina, keby sa to nekontroluje, vzbury by boli ovela častejšie, už by to bolo pre veznov až moc jednoduché.
4. Tých pár sekúnd som ochotný obetovať aby som mal o dosť vačšiu šancu že normálne odsimonujem kolo...
Klady:
1. Sú na to všetci zvyknutý, je to zaužívané niekolko rokov, načo meniť?
2. Dalšia vec čo by sa musela dať do pravidiel, čo by, aj ked sa tempo trochu zrýchlilo, trvalo pár mesiacov 
3. Momentálne je o tom minimum hádok, ak by sa to zaviedlo zvýšil by sa počet hádok, ani vela adminov o tomto nebude vedet (a nikto ma nepresviedčajte že áno), čo povedie k dalšiemu zbytočnému bordelu.