Alternativou je jeste zombie escape server nebo bb. Klasicke zombie tady uz malokdo hraje
Alternativou je jeste zombie escape server nebo bb. Klasicke zombie tady uz malokdo hraje
"You turned the page. I burned the book."
Je to škoda že už není Zombie 2 kdy bylo problém se někdy napojit na server i večer rád bych si to někdy zopakoval mod kde sem začínal hrát.
Přitom 58/9 A 58 lidí není málo na zm server :)
Nenechaj sa oklamat... Kotol + admin team len kazdeho banuju a figu robia.
Odjakziva Kotol nahadzoval len default mod a upravil cvars + pridal par pluginov.
Ten ZM server bol 4.3 a upravene cvars. Pridal plugin na minigun len pre VIP. Pridal Ziembie class, ktore najdes vsade. To bolo vsetko.
To len potvrdzuje, ze ten co ti dal info. klame az sa prasi.
Za viac ako 5 rokov Kotol pre servery neuribil nic. Jedine co citas su stale vyhovorky... Uz to hraci nehraju, nebavi ich cs 1.6 a dalsie bludi.
Keby na tom nieco bolo pravdy, tak by zahranicne servery nemali hracov.
Za celu situaciu ohladom portalu moze aj sam Kotol, ktory blokuje zahranicne ip
Zahranicni hraci by tu aj hrali, ale pokial sa im blokuje pristup, tak sa necudujme.
CZ a SK ma velmi male pokrytie hracov oproti zahraniciu.
+
Ked Kotol kasle na podnety a pripomienky hracov, tak sa necudujme. Pozri si temy v archive, co vsetko sa riesilo a nedoriesilo. Tu sa len samotny maplist riesil 2 roky :D
To je chore. Prazdne servery su len pekna vyzitka Kotla a admin teamu jak na vsetko kaslu. Urcite sa sem niekto vyjadri co bude vsetko obhajovat, ale ked pozrieme na servery a forum, tak si clovek vie spravit pekny obraz aj bez toho, aby tu niekto obhajoval, ze nemam pravdu.
Hmm ted se citim byt ponekud ukrivden ale necham te v tom tvrzeni :D
"You turned the page. I burned the book."
To rozporovat ani nemá smysl, když 10 z 10ti vět je blábol :)
Tuším že Kotel to zobral velice vážne a dneska povypínal polovičku serverov a možno dá to ZM :D
Nerobil by som si zbytočné nádeje :D
Ten server mám pořád zálohovaný, takže problém by to nebyl, ale budete tam hrát ve 3. Ten mód už prostě nikdo nechce hrát.
A dostanu vynadáno od Koprakeka, že je tam prázdnej server a to fakt nechci.
Ten mód budú hráči chcieť hrať keďže 66 hráčov hlasovalo že by si zahrali, takže 3 tam hrať nebudeme určite. A navyše sa stačí pozrieť na hlavnú stránku csko.cz a vidno že cca 3/4 serverov sú prázdne a zrejme to nikomu nevadí. Už len za skúšku sa to oplatí že aké budú ohlasy.
Tímhle jsem argumentoval už kdysi. Bohužel už tehdy neúspěšně. Bylo mi řečeno, že si mám zajít na jiné ZM servery.
Jediný server ze ZM, který se tomu blíží je z mého hlediska Basebuilder, ale tam neumím stavět ty bunkry. Takže vždy chcípnu rychle.
Podle mě je škoda, že se tomu serveru nedá ani šance. Navíc, když ho má Kotel i zálohovaný.
Z roku 2011-2012 mám asi 10 záloh. Leden 2012 už měli zombíci expy, které se ale neukládaly do další mapy. Tam ještě byla bazuka a minigun za VIP, tak to bych mohl nahodit. Jen je ještě třeba aktualizovat plugin na novější verzi serveru.
To by bolo fajn, ja som určite ZA.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)