Ahoj,

pozrel som si demo 2x. Už z jeho aimu je vidieť, že ide o hráča trochu skúsenejšieho. Tie časy, čo si tu popísal, by som nazval, že sú takými nepriamými dôkazmi. Pokiaľ by sa jednalo o hráča, u ktorého je zjavné, že nevie, ani s akým tlačítkom sa prebíja zbraň, tak OK - lebo je fakt zaujímavé, ako ide častokrát na istotu.

Tento hráč si raz skontroluje camp, inokedy ho prejde bez akýchkoľvek zábran, predmierovanie a predstreľovanie sú taktiež kontroverzné - našiel som asi 2 časy, v ktorých by som pochyboval o čistote daného hráča. Jeho pohyb po mape je neusporiadaný, podľa mňa ani nevie kam ide a čo tam "nájde". Jednoducho, kamikadze. Kde ho klávesnica zavedie, tam skončí.

Vzhľadom k tomu, že nemám ns a WH, tak sa k tomu asi viac nemôžem vyjadriť. Nech to pozrie niekto, kto bude vidieť viac obsažnejšie.

V celkovom pohľade sa mi hra hráča nepáči - veľa kontroverzií, tušení o hráčoch, predmierovanie - aj keď je to jeho istým štýlom hry, predmieruje si vždy, nie len na hráčov. Je zase fakt, že hráčov bolo počuť a keďže to nehrá rok (mapu d2), tak si môže domyslieť, kadiaľ daný hráč prejde.
Taktiež som tam našiel časy, kde ho zjavne hráč prekvapil a sám zostal zamrazený.

V celkovom hodnotení si myslím, že nie všetky časy sú úplne čisté, no ja to na ban nevidím.